Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dlatego nasz Morze trzeba omijać zdaleka, a niech tam śmigają tego typu jołopy, którym mózg wygrzało słońce i teraz tam pustka jest, bo wszędzie na Świeci takich głupot nie ma, a u nas głupota goni głupotę nad tym super czystym i cieplutkim Morzem..

Jak nie ma...

Jedź do Turcji, Grecji czy Egiptu.
Jak niemieckie Helmuty wstają o 3 nad ranem i rzucają ręczniki na leżaki aby zająć miejsca :)

Wiesz to jest pewne, że robią to turyści, powinny być zakazy, a nie przestrzeganie to mandacik, powiedzmy 200 zeta i skończyłby się problem i wszędzie nad całym Morzem. Na 100% byłoby po problemie, a tak to żenada, której nigdzie na Świecie nie ma, ale Polacy oprócz w marudzeniu i psioczenia na drogie dobra to jeszcze w turystyce muszą się wyróżniać.

Wystarczylby, zakaz parawingu na plażach przy deptaku, albo zakaz do 5m od wody
Ratownicy przybiliby flagi od kad nie można parawanów i spokój.
Ale żaden radny nie wpadnie na ten pomysł.

Taka plaża w Ustce ma 80m szerokości.... Więc se możesz parawany walić ile chcesz a i tak pełno miejsca.

Problemem są debile co wbijają parawany tuż przy wodzie.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
W

Ale spokojnie,Lolo właśnie idzie wzdłuż polskiego wybrzeża i podzieli się z forumowiczami najlepszymi miejscówkami ;)
[]

Ja mam miejscówkę w Ustce, więc luzik.

Btw.
Dzisiaj byłem w Gdańsku na starym mieście. Z 20lat tam nie byłem.... Co za spend tam. Masakra ile ludu.

Gdzie tam. Lolo za leniwy jest. Ewentualnie na rowerze R10 trasą jedzie. [emoji16]

Ja i rower, yhy..
Nawet nie wiem czy nadal umiem na nim jeździć.
Chyba z z naście lat temu ostatni raz na rowerze jechałem xD

Armanig miał mnie zaprosić na rowery i Jo... Obiecanki :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak nie ma...

Jedź do Turcji, Grecji czy Egiptu.
Jak niemieckie Helmuty wstają o 3 nad ranem i rzucają ręczniki na leżaki aby zająć miejsca :)

Wystarczylby, zakaz parawingu na plażach przy deptaku, albo zakaz do 5m od wody
Ratownicy przybiliby flagi od kad nie można parawanów i spokój.
Ale żaden radny nie wpadnie na ten pomysł.

Taka plaża w Ustce ma 80m szerokości.... Więc se możesz parawany walić ile chcesz a i tak pełno miejsca.

Problemem są debile co wbijają parawany tuż przy wodzie.

W Egipcie lata temu byłem, ale w Turcji i w Grecji byliśmy po 2 razy i za żadnym razem nie było takich rzeczy, miejscami się zdarzało, ale nie na taką skalę jak u nasi bywało , że o 9 rano na plaży to było kilkanaście osób, a zobacz ile u nas jest już ludu o 9 rano :)

Jeden znajomy wrócił z Grecji 2 tygodnie temu, a mój pracownik tydzień temu właśnie z Grecji i w różnych miejscach byli i także mówili, że pod tym względem była normalność.

Kleofas11

Active member
Bez reklam
Ten nowy Predator, (....) SPOILER
Dziwne,że laska na końcu ginie,bo myślałem,że będzie taka kozacka,jak przystało na dzisiejsze standardy :D
Akcja filmu to wrzesień 1719 rok (aż 303 lata temu). Wtedy rdzenni Amerykanie (Indianie) jeszcze nie umieli skutecznie walczyć z kosmitami. Dopiero biali ludzie - Harrison Ford i Daniel Craig - w filmie "Kowboje i obcy" (2011) przełamali tę passę.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A ile było ludzi na Jarmarku Dominikańskim. [emoji849]

W pytę i jeszcze trochę.
Zdziwiłem się ile zagranicznych osób tam było. Co rusz ktoś po angielsku, włosku czy niemiecku szprychał.

Aczkolwiek nie wiem co ludzie widzą w tym Trójmieście. Neptun taki mały. Stare Miasto niby ok ale jaki konserwator zabytków czy urbanista zezwala na budowę tam nowoczesnych budynków.

Zamiast zachować jakiś wygląd starego miasta i pilnować aby elewacje i kształt nowych budynków były w jakimś podobnym stylu.
To każdy tam buduje jak chce. Jakieś białe elewacje, albo całe szklane budynki. Pod tym względem straszny syf tam się robi.

W Egipcie lata temu byłem, ale w Turcji i w Grecji byliśmy po 2 razy i za żadnym razem nie było takich rzeczy, miejscami się zdarzało, ale nie na taką skalę jak u nasi bywało , że o 9 rano na plaży to było kilkanaście osób, a zobacz ile u nas jest już ludu o 9 rano :)

Jeden znajomy wrócił z Grecji 2 tygodnie temu, a mój pracownik tydzień temu właśnie z Grecji i w różnych miejscach byli i także mówili, że pod tym względem była normalność.

To może jakiś dużo droższy hotel lub leżaki płatne. :)

Włącz YouTube i wpisz hasło "turcja walka o leżaki".
To ci wyskoczy tego w pytę.

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Takie pytanie mam odnośnie filmu.
Czy ktoś orientuje się czy jest jakaś szansa zassania skąś filmu z Will Smithem 'Bright'? Czy była w ogóle może płyta UHD?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Możesz zassać wersję Netflixową.

Podobno Elvis chodzi po domach ;)
MV5BYzMzNTJjYmMtZTkxNS00MjI4LWI3YmQtOTQ4MDZjZDJlZjQyXkEyXkFqcGdeQXVyNjc0NzQzNTM@._V1_.jpg

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem film "13 żywych". Co dzieciaki utknęli w jaskini w Tajlandii.

Całkiem sympatyczny film. Mamy godzinę 1:00 a ja nawet przez chwilę nie myślałem o spaniu. Naprawdę udany film.

Polecam.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Tego Prey jeszcze nie widziałem. Ale jakoś nie mogę się przekonać.
Wyszkolony i dobrze uzbrojony oddział Arniego nie dał rady a tutaj (z całym szacunkiem) Indianie z łukami...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No nie? Uzbrojone po zęby kozaki z krwi i kości, a tu "netflixowa" dziunia a'la ninja z buszu z dzidą robi pogrom. W ogóle, co tu porównywać, zresztą chyba nikt poważny (z fanów Predzia) tego nie robi. Tak czy inaczej udało się dokończyć za trzecim podejściem, liczyłem w ostatniej rundzie, że coś się rozkręci, a tu film się... skończył.
Dla mnie nuda, ale co kto lubi.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Najwyrazniej Pred to początkujący myśliwy na tej planecie, skoro jego pierwszym godnym trofeum byl wilk. Piramida rozwalilby go bez wstawania od klawiatury.

Obejrzałem film "13 żywych". Co dzieciaki utknęli w jaskini w Tajlandii.

Całkiem sympatyczny film. Mamy godzinę 1:00 a ja nawet przez chwilę nie myślałem o spaniu. Naprawdę udany film.

Polecam.
A dla mnie lepszy jednak byl para-dokument "Rescue". Polecam ponownie.

Ostatnia edycja:
Do góry