Co tam ciekawego polecacie z Amazona, jakieś perełki? (Dokumenty, filmy, seriale)
Zaraz zaczynam od nowa
Co tam ciekawego polecacie z Amazona, jakieś perełki? (Dokumenty, filmy, seriale)
Warto miec prime? Sa jakies fajne oferty?
Ja tam tylko dyski sieciowe kupowalem.
Biblioteka fajna.
Fleabag to najlepsze co tam widziałem
Może by się w końcu wziął za The Boys i Invincible...
Nie macie Nine Perfect Strangers w Polandii?
Ja nie mam HBO, bo do niedawna jakosc tego vod-u byla nieakceptowalna. Byl czas, kiedy nowe serie serialu Mr Robot byly dostepne jedynie na Amazon Prime Video l sposrod wymienionych), czyli wtedy kiedy entuzjasci ich wyczkiwali. Nie wiem jak jest teraz bo unikam seriali i serwisow streamingowych jak ognia, stad tez nie potrafie odniesc sie do pozycji przez Ciebie proponowanych, tak wiec wspomnialem tylko o tym czego nikt nie wymienil, zas moje pytanie o NPS wynikalo z tego, iz pozalogowaniu sie na amazon.pl z polskiego IP tej pozycji nie widzialem. A zerkalem za nia wylacznie dlatego, ze jest to JEDYNA pteodukcja jak widzialem na Prime w ciagu ostatniego roku czy dwoch lat. Nie byla to rowniez rekomendacja. Raz ze mialem okazje poznac gusty uczesrnikow warku, a dwa ze sam sie na serialu ttm "przejechalem, o czym pisalem tutaj kiedys.Jeśli chodzi o rewelacyjnego Mr Robota to akurat jest on zarówno na Netflixie, Hbo Go i Prime a myślałem że piszemy wyłącznie o materiale na Prime.
Ja nie mam HBO, bo do niedawna jakosc tego vod-u byla nieakceptowalna. Byl czas, kiedy nowe serie serialu Mr Robot byly dostepne jedynie na Amazon Prime Video l sposrod wymienionych), czyli wtedy kiedy entuzjasci ich wyczkiwali. Nie wiem jak jest teraz bo unikam seriali i serwisow streamingowych jak ognia, stad tez nie potrafie odniesc sie do pozycji przez Ciebie proponowanych, tak wiec wspomnialem tylko o tym czego nikt nie wymienil, zas moje pytanie o NPS wynikalo z tego, iz pozalogowaniu sie na amazon.pl z polskiego IP tej pozycji nie widzialem. A zerkalem za nia wylacznie dlatego, ze jest to JEDYNA pteodukcja jak widzialem na Prime w ciagu ostatniego roku czy dwoch lat. Nie byla to rowniez rekomendacja. Raz ze mialem okazje poznac gusty uczesrnikow warku, a dwa ze sam sie na serialu ttm "przejechalem, o czym pisalem tutaj kiedys.
I slinie sie na opcje HDR w Samsung Led Cinema na początku listopada.
Po tym filmie jak bym się zastanowił nad takimi ofertami z Pepperów ; )
https://www.filmweb.pl/film/Old-2021-864252