No baa...rozowy jest bardziej rozowy. Ale kto nie lubi kontrastu I nasyconych kolorow ? ;pMówisz,że lubisz czarne otoczki ?
Mnie bardziej chodzilo o te jube (afro).
No baa...rozowy jest bardziej rozowy. Ale kto nie lubi kontrastu I nasyconych kolorow ? ;pMówisz,że lubisz czarne otoczki ?
No i po Bondzie mi tam niczego nie urwało, sceny pościgowo-sensacyjne (Matera i Norwegia) na piątkę z plusem na pełnej... reszta jak dla mnie niestety poprawno-nudnawa. Po pierwsze brak rasowego czarnego charakteru - Malik bez emocji i pazura. Jak na pożegnanie IMO mogło być lepiej...
Obejrzałem wczoraj Bonda, powiem tak warto było czekać na premierę i dla tych co lubią te filmy, pozycja obowiązkowa, pościgi, sceny akcji*** super, całościowo nie zdradzając co mi się nie podobało, powiem tak, jakby ten film trwał o 20*** a nawet może 30 min*** to myślę, ze byłby jeszcze lepszy, bo bardziej by trzyma akcje, a tak momentami,,,, ale generalnie fajny film i warto iść do kina i*** na pewno kupię na BR tak jak i wcześniejsze części tego filmu.***
Wczoraj obejrzałem Różyczkę na Player, Boczarska Robercik jak zwykle też gra na swoim odpowiednim poziomie..
A, że doszedł do mnie światłowód to bierzemy się za Netflisa,, ze dwa filmy w "łikendzik" się obejrzy.. zacznę od jakiś "akcyjniaków" ..