Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Większość z powodzeniem mogła by wystąpić u Lucka Bessona w Piątym Elemencie. Szkoda tylko, że tam była mocna zakrzywiona wizja przyszłości, żeby nie powiedzieć prześmiewcza, a tu zupełnie na poważnie. Smutne jest to, że większość z nich, to mimo wszytko umysłowe ameby.

wucash

Active member
Bez reklam
Drodzy koledzy z forum, troszeczkę poczułem sie wezwany do tablicy albo bardziej nazwany konfidentem :) a więc wyjaśniam - tylko przypomniałem zapis z regulaminu, który wszyscy zaakceptowaliście. Założyłem, że nazywanie kogoś "qurwą" się do tego punktu zalicza i pewnie jak ktoś nazwałby waszą żonę, córkę takim epitetem też zwrócilibyście uwagę. Mam przyjaciół ktorzy mieszczą się w skrócie LGBTQ i zawsze będę zwracał uwagę na tego typu wyzwiska. Tyle i aż tyle, pojęcia tolerancji do innych nie zamierzam tłumaczyć bo wiem, że w przypadku częsci polskiego społeczeństa to dalej abstrakcja a co inne to zło :grin:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To podpucha,zaraz mu wyrwie kręgosłup :wink:

W piątek wypuszczają pierwszą część na VHS :wink:
Fear-Street-Poster.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Drodzy koledzy z forum, troszeczkę poczułem sie wezwany do tablicy albo bardziej nazwany konfidentem :) a więc wyjaśniam - tylko przypomniałem zapis z regulaminu, który wszyscy zaakceptowaliście. Założyłem, że nazywanie kogoś "qurwą" się do tego punktu zalicza i pewnie jak ktoś nazwałby waszą żonę, córkę takim epitetem też zwrócilibyście uwagę. Mam przyjaciół ktorzy mieszczą się w skrócie LGBTQ i zawsze będę zwracał uwagę na tego typu wyzwiska. Tyle i aż tyle, pojęcia tolerancji do innych nie zamierzam tłumaczyć bo wiem, że w przypadku częsci polskiego społeczeństa to dalej abstrakcja a co inne to zło :grin:

Duzy plus Wucash ode mnie.

bokciu

Banned

Nie musisz tłumaczyć czym jest tolerancja, bo chyba każdy zna definicję tolerancji i wie, że to nic innego jak odchyłka od normy. Natomiast musisz wiedzieć gdzie się kończy tolerancja, a zaczyna ideologia, gdyż są to dwie zupełnie inne rzeczy. Nikt tu nie został nazwany personalnie kurwą, więc Twoje wywody w tym temacie są dalece nietrafione. Jednocześnie przyznasz, iż osoby tej profesji również mogą zaliczać się do tego "zacnego" grona i nie widzę w tym nic zdrożnego. :)

Prawdziwi homoseksualiści, nie utożsamiają się z tą kurewską ideologią stręczoną przez lewicowe środowiska tylko i wyłącznie w celach politycznych, ba...oni się wręcz za nich wstydzą. Normalny gej tudzież lesbijka, żyje sobie w zaciszu własnego domu, pracuje, robi zakupy i żyje jak każdy inny człowiek. Nie wymaga atencji od społeczeństwa, nie obnosi się ze swoją seksualnością i nie wymachuje tęczową flagą z napisem LGBTQ.

Amen

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wucash, ja myślę, że tu nie chodzi o to kto z kim sypia, a o to kto i w jaki sposób reprezentuje całą tą społeczność. W mojej ocenie, bynajmniej po tym co widzę, to w zdecydowanej większość idioci. Infantylne ograniczone umysłowo towarzystwo, zresztą wystarczy posłuchać.
Widz polega na tym, że to właśnie oni reprezentują całą grupę i paradoksalnie sami sobie strzelają w kolano.
Mało tego, myślę, że dla większość gejów/lesb "reklama" w takiej formie, to zakała, a mówiąc wprost wstyd jak cholera.

Edit:

Normalny gej tudzież lesbijka, żyje sobie w zaciszu własnego domu, pracuje, robi zakupy i żyje jak każdy inny człowiek. Nie wymaga atencji od społeczeństwa, nie obnosi się ze swoją seksualnością i nie wymachuje tęczową flagą z napisem LGBTQ.

Amen

Otóż to, uprzedziłeś mnie.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
True true...
Sam jestem z pomorskiego, rodzice mieszkaja w okolicach slupska i jakos Gej potrafi wygrac wybory na burmistrza miasta. Dostac sie do niego aby udzielil slubu cywilnego graniczylo z cudem takie kolejki. Pomijajac poglady polityczne jak porozmawiasz z nim albo poczytasz wywiadow to zrozumiesz ze normalny czlowiek i nie bedziesz go traktowal jako dziwadlo.

Gdy osoba zachowuje sie normalnie nie robi z siebie "kupy" na patyku to to tez traktuje ja normalnie.

Ale jak ida takie skrzywienia i uposledzenia spod szyldu LGBT ze spodniami z dziura na dupie i pokazuja kakaowe oczko publicznie to sorrryyyy. Te osoby sa chore na umysle. Albo jakies sado maso. Nosz kurna.... WOLNOSC? Takich to sie poeinno zamykac w psychiatryku.

Na szczescie, nie mieszkam w warszawie i te marsze dziwadel mnie nie obchodza. Bo i tak nie musze ich ogladac.

wucash

Active member
Bez reklam
Tak jak zakładałem zostaniemy przy swoim...
Od dawna nie gram w szachy z gołębiem ;-)
Pozdrawiam serdecznie i nawiązując do tematu wątku szczerze polecam serial HBO - It's a sin
Tak, to o tych "prawdziwych" gejach :D

bokciu

Banned
Wucash, ja myślę, że tu nie chodzi o to kto z kim sypia, a o to kto i w jaki sposób reprezentuje całą tą społeczność. W mojej ocenie, bynajmniej po tym co widzę, to w zdecydowanej większość idioci. Infantylne ograniczone umysłowo towarzystwo, zresztą wystarczy posłuchać.
Widz polega na tym, że to właśnie oni reprezentują całą grupę i paradoksalnie sami sobie strzelają w kolano.
Mało tego, myślę, że dla większość gejów/lesb "reklama" w takiej formie, to zakała, a mówiąc wprost wstyd jak cholera.

True true...
Sam jestem z pomorskiego, rodzice mieszkaja w okolicach slupska i jakos Gej potrafi wygrac wybory na burmistrza miasta. Dostac sie do niego aby udzielil slubu cywilnego graniczylo z cudem takie kolejki. Pomijajac poglady polityczne jak porozmawiasz z nim albo poczytasz wywiadow to zrozumiesz ze normalny czlowiek i nie bedziesz go traktowal jako dziwadlo.

Gdy osoba zachowuje sie normalnie nie robi z siebie "kupy" na patyku to to tez traktuje ja normalnie.

Ale jak ida takie skrzywienia i uposledzenia spod szyldu LGBT ze spodniami z dziura na dupie i pokazuja kakaowe oczko publicznie to sorrryyyy. Te osoby sa chore na umysle. Albo jakies sado maso. Nosz kurna.... WOLNOSC? Takich to sie poeinno zamykac w psychiatryku.

Na szczescie, nie mieszkam w warszawie i te marsze dziwadel mnie nie obchodza. Bo i tak nie musze ich ogladac.

Otóż to...Nic dodać i nic ująć.

venomas200

New member
Bez reklam
Tylko kiego każdy " ciepły" z tym się tak mocno afiszuje.
Ja jestem hetero i nie biegam z gołym tyłkiem po ulicach tylko dlatego że kocham w ten sposób.
To jest właśnie niesmaczne całą tą ideologia, jest wręcz chora skrzywiona i nie zna umiaru. Oglądając Netflix czasami myślę że mężczyzna z kobietą to już seksu nie uprawia w przeciwieństwie do dwóch facetów

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Tak tak pewnie macie rację. Ale już to zakończcie. To nie ten temat. Myślałem, że to tu nie grozi. Jednak się myliłem.
Pisząc tu o tym reklamujecie ten chory 'niż' tak jak niektórzy Najmana. [emoji107]

Do góry