Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Aha. To nie wiedziałem. Film biorę tylko z jednej strony. Chodzi o najwyższą jakość, a napisy z dwóch stron. Tam akurat nie ma.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
wystarczy trochę cierpliwości, a każdy film masz za totalne free.

No ale żeby czekać kilka dni ? :D
Polish-20210630-150434085.png

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bliźniak na BR pod względem technicznym zarówno obraz jak i dźwięk super, sam film nie jest źle, aczkolwiek nie jest to jakiś szał, ale można obejrzeć i w sumie chyba nikt nie powinien się nudzić.

A ja właśnie wróciłem z basenu i trzeba brać się do roboty, a jutro wylatuje na wczasy tylko nie wiem co robić w tym samolocie przez 11 godz. Wszystkim, którzy wybierają się na urlop życzę słońca i ciepłych "Mórz", Ocenów itp :) A tym , którzy muszą być w pracy spokoju. :bober:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
.

A ja właśnie wróciłem z basenu i trzeba brać się do roboty, a jutro wylatuje na wczasy tylko nie wiem co robić w tym samolocie przez 11 godz. :

Jak to co, na bezclowym kupujesz flache. W samolocie kupujesz drina, potem drugiego drina potem lejesz swoje raz potem drugi raz i idziesz spac.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
' The Ice Road'. Film nawet, nawet. Można śmiało obejrzeć. Ale w paru scenach widać, że nisko budżetowy musiał być.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A ja właśnie wróciłem z basenu i trzeba brać się do roboty, a jutro wylatuje na wczasy tylko nie wiem co robić w tym samolocie przez 11 godz. Wszystkim, którzy wybierają się na urlop życzę słońca i ciepłych "Mórz", Ocenów itp :) A tym , którzy muszą być w pracy spokoju. :bober:

Jak to nie wiesz co robic?
Przerobisz zaleglą ksiażke albo filmy, wstapisz do mile high clubu.. :)
Ty nam zycz, zebyśmy mogli wyjechac i wrocic,
U mnie poki co dalej czaruja, ze pozwola podrozowac po 19 lipca ale spodziewam sie, ze tak nie będzie. Jak narazie opoznili otwarcie restauracji itp, ale juz strasza Delta/Delta+, a olimpiada za pasem wiec nowe, straszne literki juz czekaja.
Ja mam juz 52 wolnego w pracy wziete na lipiec-sierpien-wrzesien, nawet sie zaszczepilem, a czy pojade nadal nie wiadomo.

Lolek,czekamy na pocztówkę,bo Bubafat nigdy nie przysłał ;)
Bo ja nie wiem, czy Ty chcesz takie z kaczorami, czy myszka miki. ;)

Ostatnia edycja:
Do góry