Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Lokiego. Początek czegoś. Wprowadzenie.
Zobaczymy jak się rozwinie. Czy mają jeszcze dobre pomysły na to.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
"Sexify 2" Juz w kinach xD

[youtube]rNbfuw6MTSs[/youtube]

Tak wiem, wiekszosc powie ze to kolejny polski kicz, ja osobiscie lubie czasem takie kicze obejzec.

Sandra Drzymalska taka nawet nawet ta aktoreczka :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ale klatę miała ogoloną ;)
Obejrzales? - zuch!
Jak dla mnie kobieta powinna mieć dobre wlosy. Oczywiscie wylacznie na glowie. Najlepiej afro.
Mozesz zasugerowac swojemu ziomalowi, ze lekko zmascil i repeta sie nalezy (przykuty przez tydzien do komputera, widzialem te blondi z Rio), bo brazylijka bez "Juby", to jak swieta baz choinki i prezentow. Kto trzymal to w garsci, ten wie o co chodzi.
Tymczasem otworzyli mi kina nawet bylem juz 2x, ale repertuar i niepowtarzalne slonce nie pozwalaja na wiecej.

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem Obecność 3 część.
Osobiście uważam że najsłabsza z całej serii.
Już tak nie trzyma w napięciu jak poprzednie.
Skończyłem Mare z Easttown i naprawdę b dobry serial.
Najbardziej mi się chciało śmiać jak młody jakiś koleś zalecał się do Kate, wtedy powiedziałem do żony kurde gdzie taki młodzian do takiej starej baby, przecież ona jest tak stara że pamięta czasy Tytanica

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzales? - zuch!

Jednym okiem,bo trochę się wstydziłem :wink:

Jak dla mnie kobieta powinna mieć dobre wlosy. Oczywiscie wylacznie na glowie. Najlepiej afro.

No ba :-D
J4rGDw0sEVeJCmyF5XkGdA9dzXXs20Q77ej0Pzu--D-OoqHi1446l6EIi8gEIB4imACUo0BslshdQGyx78iz-vCVt3Wc0mRhjAzj9ug4WiK5KCHWHe9GjFdvwWoM4GUioicJQxo

Mozesz zasugerowac swojemu ziomalowi, ze lekko zmascil i repeta sie nalezy (przykuty przez tydzien do komputera, widzialem te blondi z Rio), bo brazylijka bez "Juby", to jak swieta baz choinki i prezentow. Kto trzymal to w garsci, ten wie o co chodzi.

Też Cię oglądał i mówił,że niezły z Ciebie jajcarz :-D
https://youtu.be/18cBLlh3SiI

Tymczasem otworzyli mi kina nawet bylem juz 2x, ale repertuar i niepowtarzalne slonce nie pozwalaja na wiecej.

Ja idę na :-D
293470_front.jpg

Na razie w myślach ;)

bokciu

Banned
Najbardziej mi się chciało śmiać jak młody jakiś koleś zalecał się do Kate, wtedy powiedziałem do żony kurde gdzie taki młodzian do takiej starej baby, przecież ona jest tak stara że pamięta czasy Tytanica

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Najwidoczniej ten młody koleś wie co dobre. Poza tym 13 lat różnicy to nie przepaść.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No ba :-D

Też Cię oglądał i mówił,że niezły z Ciebie jajcarz :-D

Ty sobie mozesz szutki robic, ale ja mam teraz taką "w domu". Kreolska domieszka we krwi to jest to.
Wystarczy pojsc w weekend na plaze i nozna przebierac w gatinha-ch. Brazylijczycy to 6 co do liczebnosci grupa imigrantow w RoI. Są piekniejsze nacje, ale nie ma goretszych kobiet.

Ostatnia edycja:
Do góry