Jeszcze z piramida musimy jechac na tego Ping Ponga do Buby.... Zaprasza i zaprasza, Pirus juz paletki kupil wiec jedziemy
Dario też chce jechać
Jeszcze z piramida musimy jechac na tego Ping Ponga do Buby.... Zaprasza i zaprasza, Pirus juz paletki kupil wiec jedziemy
A kiedy kończy się sezon deszczowy w Tajlandii? Bo też jest w kręgu moich zainteresowań turystycznych.
Piramida
Teraz to raczej slabo, Cala Pd-wsch Azja ma najcieższe fale Covida.
Trzeba bylo przyjezdzac, jak byla okazja. Imprezy stulecia raczej nie bedzie, ale z drugiej strony teraz bez tlumow (zwlaszcza Chinczykow) to zupelnie inna bajka, Luzno, tanie hotele etc. Ja sie szykuje na Indonezje, ale jak sie nie uda, to mozemy sie spotkac w Tajlandii, Z tym ze tam sezon deszczowy wiec możliwości aktywnego wypoczynku mozcno ograniczone i mozna wrócicć z niejednym nałogiem.
Ja uważam tę część za gniot. Jak mówisz zabrakło fabuły. Efekty ok są ale film jest po prostu mało ciekawy.King kong i Godzilla zaliczony
Zacznę od fabuły.....yyy chyba jej zabrakło bo jej nie wyłapałem. Od samego początku do końca jedna wielka napierdzielanka. Typowe demo do testowania filmów, im dłużej to oglądałem tym bardziej mnie to zmęczyło....
Film z uwagi na afekty można podziwiać bo nawet są dopracowane, ale mogli by trochę tajemniczości, klimatu pierwszych filmów wprowadzić a tu akcja goni akcje..
Wszyscy widzieli już Godzilla vs Kong i Mortal Kombat,a ja jeszcze w lesie
[]
Ja teraz ogladam Kobra Kai chociaz zaczyna sie juz nudzic, wkolko ta fabule przeplataja i mysla ze jest dobrze. Glowni trenerzy to jacys goscie z IQ - malpy.
Mówisz,że nie lubisz sieczki i podjąłeś dobrą decyzję ?Niestety coraz więcej sieczki, szkoda amplitunera włączać, a co dopiero projektor..
Torrentów nie uznajesz?Tak decyzja jest, że do kina nie idę, a pewnie kupię na BR, gdzie pewnie będę tego żałował, bo raz obejrzę i do kolejnych filmów trafi na raz ..