Aż sprawdzę jak tak wszyscy polecająTo czekamy na drugi sezon. Szadź też mi się posiada.
Aż sprawdzę jak tak wszyscy polecająTo czekamy na drugi sezon. Szadź też mi się posiada.
Drugi sezon? Z tego co kojarzę, to temat został zamknięty.
Mam mieszane odczucia co do tego serialu, owszem, dobry, ale gdzieś od połowy zaczął mnie już męczyć.
Końcówka uratowała honor.
Btw. Mało nie spadłem z kanapy przy scenie lesbijskiej (pomijam fakt, że absolutnie żadnych innych scen nie było, ale dla dwóch kobitek się znalazł watek) jak babcia dostała drzwiami. Cała scena, biorąc pod uwagę mroczny klimat produkcji pasowała jak pięść do nosa, ale dawno się tak nie uśmiałem : )
Aż sprawdzę jak tak wszyscy polecają
Drugi sezon? Z tego co kojarzę, to temat został zamknięty.
Mam mieszane odczucia co do tego serialu, owszem, dobry, ale gdzieś od połowy zaczął mnie już męczyć.
Końcówka uratowała honor.
Btw. Mało nie spadłem z kanapy przy scenie lesbijskiej (pomijam fakt, że absolutnie żadnych innych scen nie było, ale dla dwóch kobitek się znalazł watek) jak babcia dostała drzwiami. Cała scena, biorąc pod uwagę mroczny klimat produkcji pasowała jak pięść do nosa, ale dawno się tak nie uśmiałem : )
Ja i tak przypominam tobie, abys zobaczyl to:
https://www.netflix.com/title/70204970?s=a&trkid=13747225&t=cp
Tak madrych bohaterow, to chyba w zadnym innym filmie nie widzialem. Kompleks Boga - genialna fabula.
Po obejzeniu jest fajne dumanie, ktora strone bys popieral Kire czy eL.
Pierwszy odcinek nawet ciekawy,tylko mogli wrzucić to w lepszej jakości (432p/0,36 Mb/s)
Ogłoszenie:
Jeśli są tu jacyś filmowcy i/lub montażyści (początkujący, praktykujący, hobbyści), którzy chcieliby rozwijać swoje umiejętności i budować CV, albo takich znacie, to proszę o wiadomości. Kolejne klipy bowiem w przygotowaniu
Pozdrówka!
King kong i Godzilla zaliczony
Zacznę od fabuły.....yyy chyba jej zabrakło bo jej nie wyłapałem. Od samego początku do końca jedna wielka napierdzielanka. Typowe demo do testowania filmów, im dłużej to oglądałem tym bardziej mnie to zmęczyło....
Film z uwagi na afekty można podziwiać bo nawet są dopracowane, ale mogli by trochę tajemniczości, klimatu pierwszych filmów wprowadzić a tu akcja goni akcje..