Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oglądał ktoś serial na HBO "Pohamuj entuzjazm"?
Właśnie trafiłem na 10 sezon, myśląc, że to początek i wydaje się bardzo ok. Pytanie, czy warto brnąć od początku.

wucash

Active member
Bez reklam
Oglądał ktoś serial na HBO "Pohamuj entuzjazm"?
Właśnie trafiłem na 10 sezon, myśląc, że to początek i wydaje się bardzo ok. Pytanie, czy warto brnąć od początku.

Wg mnie warto - twórcą i autorem jest scenarzysta serialu "Seinfeld", który jest jednym z lepszych sitcomów komediowych, które powstały. Jeśli pasuje ci nieco momentami absurdalne i specyficzne poczucie humoru to powinno się spodobać. Larry David i Seinfeld to absolutna czołówka jeśli chodzi o rynek w USA ale bardziej w latach 90-tych. Oba seriale są mocno osadzone w realiach amerykańskich i kontekst nie zawsze jest oczywisty.

A propos - "Seinfeld" ma się pojawić na Netflixie w przyszłym roku (obecnie jest na PrimeVideo) a jest moim zdaniem jeszcze lepszy :D

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No, caly Dubaj otwartym autobusem przejechac to trzeba byc zahartowanym. :)
Juz sie wyjasnilo. "Moj" Lukasz musi byc uderzajaco podobny, calkiem przypadkowo.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Najnowszy "doktorek Dolite" całkiem fajnie się oglądało z Rodzinką... jak ktoś nie oglądał to z dzieciakami można sobie obejrzeć.

Caparzo

New member
Bez reklam
ośmiornice i kałamarnice nie pasują do żadnego innego gatunku zwierząt na planecie i dlatego to jedne z ciekawszych zwierząt i dlatego takie programy ogląda się z zaciekawieniem

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Przecież widać,że to z rodziny hipopotamów :D
20201230-215728.jpg

Dobra,oglądam dalej.

Do góry