Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy na 100% myślę, ze jest tu kilak osób co więcej czytają o filmach niż ja w chwili obecnej, ale jego kandydatura była w pewnym okresie czasu dosyć "mocna", że tak się wyrażę.. i nie wiem czy nawet coś Piramida nie wrzucał... dla mnie najlepiej jakby Bonda zagrał ten Pan

https://www.filmweb.pl/person/Idris+Elba-111310

ale chyba Producenci jeszcze nie dorośli na to, aby czarnoskóry aktor zagrał taką postać. A szkoda... Bo widać po Marvelu, że ludziom to nie przeszkadza..

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Mi on też pasuje. Z tego co czytałem jest jeszcze brany pod uwagę Tom Hardy i Henry Cavill. W sumie mi osobiście każdy z nich odpowiada. A też lubię Bonda.

JanVid

New member
.. na każdą cz. czekam z niecierpliwością , bo sama czołówka dla mnie to jest coś czego nie ma w innych filmach.

.... i tu masz rację :) człowiek dla samej czołówki jest gotów czekać, która nie jednokrotnie jest lepsza i bardziej tajemnicza niż pozostała część filmu. Można powiedzieć że jest to istny majstersztyk :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bond to już .... mam nadzieję, że będzie dobrze, bo Bonda uwielbiam.. na każdą cz. czekam z niecierpliwością , bo sama czołówka dla mnie to jest coś czego nie ma w innych filmach.

ostatni typ jest taki :)

https://www.theguardian.com/film/20...black-female-actor-lashana-lynch-daniel-craig

Powaznie, laska sie wygadala jakis czas temu. Dziwie sie ze przegapiles,
Prezentuja idee bonda bez uchwytu juz od jegiegos czasu, nadchodzacy film ma byc swego rodzaju testem, ale podobno decyzja juz zapadla. Pytanie czy ta idea wytrzyma probe czasu i czy laska dostanie nowy film wylacznie dla siebie.
Bourne Legacy z Rennerem byl IMHO niezlym odswiezeniem dla serii z Damonem

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Co to będzie...Bond zawsze był przysłowiowym "psem na baby" a teraz to niby jak? To jest utrata charakteru postaci...i żeby nie było, nie mam nic przeciwko aktorce, kolorze skóry. Jednak Bond to Bond a nie pani Bond!

bubafat

Well-known member
Bez reklam
W czasach kiedy wAmeryce ( ale nie tylko) nalezy przepraszac za to ze jest sie bialym, a w Hollywood kreci sie filmy napisane i politycznie poprawne pod Chinczykow, bialy, heteroseksualny, ruchajacy na okolo wszystko co sie da, nawet "jesli ucieka na drzewo", szowinista, nie ma zbyt dobrych notowan.
Zreszta sam powiedz, czy wolalbys obejrzec przygody twardej czarnuli, w jakies dynamiczej azjatyckiej rezyserii, czy Shovelface'a pod Nolanem?

lolek126

Well-known member
Bez reklam

https://www.theguardian.com/film/20...black-female-actor-lashana-lynch-daniel-craig

Prezentuja idee bonda bez uchwytu juz od jegiegos czasu, nadchodzacy film ma byc swego rodzaju testem, ale podobno decyzja juz zapadla. Pytanie czy ta idea wytrzyma probe czasu i czy laska dostanie nowy film wylacznie dla siebie.

Mniej teraz o filmach czytam :) jakoś przeleciało.. ale mam nadzieję, że będzie to któryś z tych aktorów których bardziej widzę w tej roli :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
dd0302e6483450afbd83a418aaf03c5d.gif

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Jeszcze chwila i kaza mi Jezusa przemalowac na czarno i nazywac go Juzefina...

Ma ktos namiary na firme produkujaca wehikuł czasu? Z checia przenioslbym sie o te 10 lat do tylu.

bubafat

Well-known member
Bez reklam

venomas200

New member
Bez reklam
To był pierwszy VHS jaki miałem w domu po zakupie odtwarzacza. Arniego oglądałem chyba ze 30 razy bo filmów było jak na lekarstwo wtedy. Po Total Recall miałem nagranego Błękitny Grom.
Ale czasy to były jak się latało do kolegi z Chinczami no nagrywało filmy. Cudowny urok początki lat 90 jak jechałem rowerem do kumpla z odtwarzaczem on miał magnetowid to się modliłem żeby nie wywalić się na tym rowerze z video w reklamówce.

A tak z innej Gambit obejrzany ale świetny serial niesamowity powiew świeżości w tej całej matni wątków podobnych do siebie.
Zacząłem też oglądać The Sopranos, wcześniej nigdy tego nie oglądałem, tak czasami nudny ale aktor co gra Tonnego Soprano wyśmienita rola

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To był pierwszy VHS jaki miałem w domu po zakupie odtwarzacza. Arniego oglądałem chyba ze 30 razy bo filmów było jak na lekarstwo wtedy. Po Total Recall miałem nagranego Błękitny Grom.
Ale czasy to były jak się latało do kolegi z Chinczami no nagrywało filmy. Cudowny urok początki lat 90 jak jechałem rowerem do kumpla z odtwarzaczem on miał magnetowid to się modliłem żeby nie wywalić się na tym rowerze z video w reklamówce.

Chyba zrezygnuję z tego 4K bez klimatu :-D
[youtube]ZrX8khuAI-4[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A tak z innej Gambit obejrzany ale świetny serial niesamowity powiew świeżości w tej całej matni wątków podobnych do siebie.
Zacząłem też oglądać The Sopranos, wcześniej nigdy tego nie oglądałem, tak czasami nudny ale aktor co gra Tonnego Soprano wyśmienita rola

Tez wlasnie skonczylem.
Pierwszy odcinek i 6 odcinek srednio mi sie widzial. ale reszta mistrzostwo.

Jak netflix caly rok wypuszcza jakies badziewia, tak raz a jakis czas wypusci mistrzostwo. Lubie filmy gdzie aktor jest mega inteligentny, gdzie film mnie zaskakuje, ze jest czasami nieprzewidywalny...

Rozbawila mnie gra z tym mlodym Ruskiem w meksyku.

Natomiast wpienila na maksa sytuacja gdy "znowu" przez glupia babe Bet sie schlala i grala na kacu.

Jak dla mnie Serial / film chyba TOP tego roku. Bo nie przypominam sobie abym cos lepszego w tym roku ogladal.

Do góry