Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie spoko 1 odc., ale na pewno nie wszystkim podejdzie tematyka tego serialu... Ale nic więcej nie piszę, dla mnie po tym co zobaczyłem warto oglądać.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Poczekam,aż wyjdzie kilka odcinków.
Widziałem za to pierwszy odcinek Gambit królowej i zaraz pędzę na następny ;)

Ja po pierwszym odcinku zrobilem sobie przerwe, obejze pozniej ale jakos mnie nie ciagnie.

Za to, wstyd przyznac. Wczoraj pierwszy raz obejzalem Igrzyska Smierci :) Takze jeszcze 3 filmy przedemna xD

JanVid

New member
To warto obejrzeć :)
Ziemia niczyja / No Man's Land (2020) 1080p [Lektor PL] *SEZON 01* HBO
jestem po całości i oceniam, że serial jest The Best :eek:k: i zanosi się na kontynuację....

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Ogólnie nie podszedł mi pierwszy odcinek. Scena walki na ulicy to jakiś kabaret. Nie lubię Szyca bo to pseudo aktor. Po Kruku i Nielegalnych będzie wtopa canal+

Gerus
W upie mam to, że szyc drwi z pisomatołków, ale widzę że Ciebie nadal tyłek piecze, że te matołki rządzą.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Ogólnie nie podszedł mi pierwszy odcinek. Scena walki na ulicy to jakiś kabaret. Nie lubię Szyca bo to pseudo aktor. Po Kruku i Nielegalnych będzie wtopa canal+

Gerus
W upie mam to, że szyc drwi z pisomatołków, ale widzę że Ciebie nadal tyłek piecze, że te matołki rządzą.

Poczekamy zobaczymy jak to będzie dalej, ale jednak wielu ma pozytywne opinie, przynajmniej z moich znajomych jak i z pracy.. Kruk to też taki serial , gdzie jednak części się osobom podobał, a części nie, ale dla wielu jednak to nie była wtopa w sensie 100% znaczenia tego słowa.
Co do Szyca jest jaki jest, ale Piłsudskiego dosyć fajnie zagrał..

Henry

Active member
Bez reklam
Po Kruku i Nielegalnych będzie wtopa canal+
Polakom niestety niezbyt wychodzą ekranizacje dobrych książek.
Nawet Ślepnąc od świateł w porównaniu do książki był tylko niezły, biorąc pod uwagę naprawdę dobre role Więckiewicza, Frycza czy Nożyńskiego.

Nielegalni to już klapa na całej linii, a Król... stawiam dobrą whisky, że osoby, które nie przeczytały Twardocha nie złapią 3/4... zresztą już po pierwszym odcinku widać, że idą bardzo mocno po łebkach.

A co do Szyca, to uważam, że całkiem nieźle w rolę Januszka wszedł ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Henry
Szyca akcent w Królu przekopiowali z serialu Mały Grand Hotel, który również leci na C+4K. Sam aktor miał lepsze role, ale mniejsza z tym.

Z totalnego braku czasu już dawno nie czytałem książek, ale wrzucę sobie je na listę, skoro tak zachwalasz. Sam serial Ślepnąc od świateł mnie się bardzo podobał, poza tym mamy niezłą Watahę:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek,ale zaszalałeś z tą Grą o Tron ~ 2,5 TB :wink:

Na bogato :)

A poważnie to powiem uczciwie , że zrezygnowałem z zakupu nawet w wersji FHD, bo raz obejrzeć i jak ma leżeć potem, to jednak wolę te pieniądze wydać na płyty cd, może wypożyczalnie wrócą kiedyś do łask to sobie wypożyczę :)

Do góry