Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tv 8k , a ludzie nadal wypożyczają filmy na dvd ... :) to widać, ze dla wielu osób film jest na zasadzie obejrzenia.... i tyle..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zayebisty kanał,sporo fajnych akcyjniaków :grin:
Już mam kupione browary na wieczór :grin:

Polish-20201114-131624550.png

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Brudna gra , film na faktach i osobiście lubię takie klimaty, gdzie pokazuje się obłudę jaka jest w polityce bez względu jakiego to Państwa dotyczy. Kiedy ludzie - wyborcy są oszukiwani przez tych, którzy powinni zapewnić im pełną transparentność jak i najwyższą ochronę.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolek.
Reberta nie lubisz? Coraz fajniejszy z niego aktor.
Uwazam, ze zdecydowanie powinienes zrewidowac swoje podejscie, tak jak Piramida, co to na jednej lopatce mial dziarge z Shia LBF-em, a teraz na druga wrzucil Shovelface'a.
Gosciu gra 24/7 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Ta0Jm1RRKE0

Jak Ty sie przejmujesz Batmanem, to co powiesz na nowego "Bonda"? :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek.
Reberta nie lubisz? Coraz fajniejszy z niego aktor.
Uwazam, ze zdecydowanie powinienes zrewidowac swoje podejscie, tak jak Piramida, co to na jednej lopatce mial dziarge z Shia LBF-em, a teraz na druga wrzucil Shovelface'a.
Gosciu gra 24/7 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Ta0Jm1RRKE0

Jak Ty sie przejmujesz Batmanem, to co powiesz na nowego "Bonda"? :)

Być może tak jest , jakoś nie mogę się do niego przekonać , sama jego uroda, sposób gry jak on gra w filmach, ale może trzeba zmienić nastawienie.. choć on dla mnie jest za mało męski do pewnych ról.. i żeby nie było nic nie mam do tych co miłość uprawiają inaczej.. zresztą on sam jest hetero, ale coś w nim jest nie tak dla mnie..

Bond to już .... mam nadzieję, że będzie dobrze, bo Bonda uwielbiam.. na każdą cz. czekam z niecierpliwością , bo sama czołówka dla mnie to jest coś czego nie ma w innych filmach.

Do góry