Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
One już tu ze mną czekają ;)
Obejrzałem wczoraj, ten polecsny przez Ciebie Ad Astra... i oni też tu trafili za zrobienie tego gniota :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak będziesz miał to daj znać jak duża jest różnica w stosunku do wydania na BR .

Top Gun w UHD wygląda dużo ostrzej i jest bardziej szczegółowy niż w wydaniu BD,chociaż nie wiem,czy by Ci się spodobał,gdyż nie jest to czyścioszek ;-)
W sumie podobnie jak dużo starych,odświeżanych filmów.

A zobacz co dorwał Bubcio :-D
Screenshot-20200522-210112.png

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ptaki nocy na BR obejrzany, pod wzgledem technicznym spoko ni ema tragedii, dużo lepiej jak choćby ostatnio oglądany SW. Sam film, powiem szczerze, byłem przekonany, że będzie dużo, dużo gorzej niż było to w pierwszej części....natomiast po obejrzeniu powiem szczerze, że całkiem dobrze się bawiłem i całościowo film daje radę i sprawił, że na pewno drugi raz obejrzę, a to już coś :) Margot znowu pokazuje, że potrafi zagrać tak, aby być głównym "zawodnikiem w meczu" rządzi całą sobą.. może mam do niej słabość, ale naprawdę jest jak pierwsza skrzypaczka w orkiestrze symfonicznej.. Jeszcze jede Pan fajnie zagrał, ale jak obejrzycie to na pewno do tego dojdziecie kto to taki ... :)

Henry

Active member
Bez reklam
"Ptaki nocy i fantastyczna emancypacja pewnej Harley Quinn" - NIE TRAWIĘ :niewiem:

Dokładnie, gniot jakich mało.
Margot jeszcze próbowała coś tam robić, McGregor grał jakby wpadł w przerwie między jednym planem a drugim.
Scenariusz beznadziejny przez co fabuła kupy się nie trzymała.
Motyw z "polowaniem" żywcem zaciągnięty z Wicka, tyle, że wykonanie pozostawiało wiele do życzenia.
Generalnie to film nawet nie na jeden raz.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Wiem, ze reagujesz na SLB jak Lolek na Tomka Rakiete. ;)
Lap wiec.

[youtube]UNl9RqjLCwc[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Top Gun w UHD wygląda dużo ostrzej i jest bardziej szczegółowy niż w wydaniu BD,chociaż nie wiem,czy by Ci się spodobał,gdyż nie jest to czyścioszek ;-)
W sumie podobnie jak dużo starych,odświeżanych filmów.

Dzięki.. dopiero teraz zobaczyłem wpis.. :) zobaczymy jak druga część wyjdzie...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widział już ktoś "Capone" z Hardym?

Z tego co widzę, a raczej nie widzę, to nie ma nic ciekawego na czym można by zawiesić oko.
Dobrze, że Miami Vice leci w TV od początku, no sztos. Ten serial nic, a nic się nie zestarzał.
Do tego te długie klimatyczne ujęcia, muzyka (!), ze świecą dziś takich szukać.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Z braku laku i ciekawości jak Eric Cantona poradzi sobie na ekranie obejrzałem "Zakładnika" na Netflixie.
Może nie jest to produkcja wybitna, ale trzyma dobry poziom francuskich produkcji, a Cantona zadziwiająco dobrze zagrał.
Jak to mówią- piłkarze aktorstwa uczą się na boisku przez całą karierę ;)
Dla mnie dobre 7/10 (ocena być może na wyrost, ale Cantona naprawdę dał radę :) )

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie no, jak Piramida zobaczyl Capone, nie chcial rozmawiac przez 2 tygodnie.
Wiec Ci, ktorzy oczekuja filmu gangsterskiego, beda raczej zawiedzieni.
Ktos ogladal Snopiercera na Netfliksie? ( @bokciu powiedz, ze nie zabili tematu, klam mi, jak musisz)

wucash

Active member
Bez reklam
Jak to mówią - najlepsza jest własna recenzja. Nie nastawiałem się na kino gangsterskie, wiedziałem że to obraz ostatnich dni schorowanego Capone. To niestety po prostu słaby film z dobrą obsadą. Szkoda bo Tomka lubię badrdzo... Potencjał chyba był ale bardziej widzę tu winę w scenariuszu i reżyserii niż w samej grze aktorskiej. Chociaż tę ciągłe chrząkania z czasem robią się już irytujące ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście, mało tego lepiej wyglądała z normalnymi atutami swojego ciała przed operacją niż po.. teraz już na "starość" znowu zmniejszyła swoje atuty.. mądrość z wiekiem idzie... :)

Ostatnia edycja:
Do góry