Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

wucash

Active member
Bez reklam
Ad Astra owszem wizualnie na poziomie ale cała reszta niestety poniżej oczekiwań. Do Interstellara to daleka droga.... But, why so serious ;)

bramowicz1

Member
Bez reklam
A oglądał to ktoś?

[youtube]5bYzbzYOVYY[/youtube]

Rosyjskie Kino nie jest górnych lotów, ale kilka razy mnie ostatnio zaskoczyli.
Fabuła ponoć średnia i z przewagą młodej obsady, ale nie o to w nim chodzi tylko o efekty, a te zasługują na uwagę.

https://player.vimeo.com/video/213856925

A CONFiDENCiAL zadbał nawet o to bym mógł obejrzeć to w 3D. :)

Attachments

• confi-attraction.bd-proof.jpg
    confi-attraction.bd-proof.jpg
    28,7 KB · Wyś: 30

Henry

Active member
Bez reklam
A jutro w HBO Władca partyza, oceny średnie, ale może warto spróbować ?

Po trailerach właśnie widać, ale zacznę może podejdzie.

Obejrzyj może jakieś Gumisie, wiadomości na tefałpe skoro pytasz czy film Casselem warto oglądać.

JOKER- krótko i na temat 9/10, jest to film jednego aktora Joaqina Phoenixa, reszta gra role nawet nie drugoplanowe, po prostu robią tam za statystów, bo po skończonym seansie jedynie on zostaje w pamięci.

ps. Niech nikt się nie nastawia na kolejny film o facetach w leginsach i pelerynach ;)

teraz pozostaje czekać na nowy film Ritchiego ze znakomitą obsadą, zapowiada się smakowicie
[youtube]2B0RpUGss2c[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gumisie zdarzało mi się oglądać i pewnie nie tylko mi....chyba, że ktoś dzieci nie ma. A o film się zapytałem, gdyż w necie jak się czyta to opinie są średnie, bo przecież każdy ma swój gust.
Daleko nie trzeba szukać, wczoraj dwóch znajomych było w kinie na Jokerze i tak im się nie spodobał jak Tobie i Tvp nie oglądają :), tylko może czegoś innego oczekiwali, co nie zmienia faktu, że po seansie byli zadowoleni.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
A o film się zapytałem, gdyż w necie jak się czyta to opinie są średnie, bo przecież każdy ma swój gust.
Skoro każdy ma swój gust, to proponuję najpierw obejrzeć i ewentualnie swoją opinią się podzielić, a nie o każdy film się wypytywać - czy warto...
Odnośnie Jokera, to też lepiej sobie odpuść, sądząc po twoich opiniach na temat filmów, które Ci się podobają, ten raczej Ci nie podejdzie, mimo, że to chyba jeden z najlepszych filmów tego roku, jeśli nie ostatnich lat.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Postaram się pójść w przyszłym tygodniu to przekonam się naocznie po której stronie będę w opinii tego filmu. A propo zapytania o wcześniejszy film to wystarczyło napisać, że Tobie się podobał tak jak uczynił to inny Kolega. I złośliwość nie była potrzebna...

Ostatnia edycja:
Do góry