Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zgadza się, jestem na przedpremierowym pokazie, jedno mogę powiedzieć, film dekady ; )

[youtube]ELeMaP8EPAA[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na razie średnio mi się to podoba.Jakieś dziewczynki i grzeczny chłopiec,a Arnold będzie pewnie tylko w kilku scenach...
No ale zobaczymy.

Henry

Active member
Bez reklam
Kolejną masakrę zrobią.
Już nie wiadomo o co chodzi w tych Terminatorach.
Szkoda, że brak jakiejkolwiek chronologii i sensu.
Kolejne widowisko bazujące na tytule...

@Lolek, co to jest ten Termiś?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
NIe wiem jak Wy, ja idę z familią przed tv i włączam Bumblebee :) Mam nadzieję, że przeżyje..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida żółty robocik jak dla mnie wyłączenie film dla dzieciaków, dla mnie taki sobie, może już za stary jestem.. :) Ale dzieciaki zadowolone.. :) technicznie też całkiem fajnie..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejną masakrę zrobią.
Już nie wiadomo o co chodzi w tych Terminatorach.
Szkoda, że brak jakiejkolwiek chronologii i sensu.
Kolejne widowisko bazujące na tytule...

@Lolek, co to jest ten Termiś?

Heniu , kiedyś ktoś tutaj na forum tak nazwał Terminatora :)

wucash

Active member
Bez reklam
'"Us" Jordana Peele'a
Jeśli komuś podobało się Uciekaj, tego reżysera to i tutaj będzie zadowolony. Jak dla mnie rewelacja niby thriller, niby horror (w sumie sam nie wiem). Wszystko opatrzone świetną muzyką, do tego Lupita, która pewnie dostanie za tę podwójną rolę nominację. Ja nie mam zastrzeżeń ale też nie jestem zaskoczony, że film ma albo fanów albo zagorzałych przeciwników :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie, wczoraj odświeżyłem trailer, już ten uważam za jeden z lepszych w ostatnim czasie - Luniz wymiata w podkładzie ; )
Po "Uciekaj", liczę na równie dobre kino. Gęsty, pokręcony klimat. Obowiązkowo do obejrzenia.
Gdzie oglądałeś, kino?

[youtube]1tzFRIQfwXg[/youtube]

Ostatnia edycja:
Do góry