Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Po seansie. Faktycznie, tutaj będą dwa obozy i wyjątkowo jestem w stanie zrozumieć skrajnie różne opinie, pomijając już te, gdzie temat został zupełnie spłycony, ale to pewnie fani Marvela : )
W zależności od podejscia, mógłbym napisać dwie skrajnie różne recenzje.
Ja, na pewno należę do pierwszej grupy i film na bank obejrzę jeszcze raz.

bokciu

Banned
Proponuję "Wyspę psów" jeśli jeszcze ktoś nie widział. Ja odwlekałem, gdyż nie byłem przekonany, a tu takie miłe zaskoczenie. Film jest świetny pod względem fabularnym jak i technicznym . Zaznaczam, że ze względu na warstwę polityczną i chwilami mocny sarkazm, produkcja nie jest adresowana do najmłodszej widowni.

Rudeford

New member
Młodym widzom pewnie i tak się spodoba a elementy politczno szkoleniowe pomogą im odnaleźć się w dorosłym życiu:)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wieczór gier, obejrzałem, ale szczerze powiedziawszy myślałem, że będzie to fajniejsza komedia.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja miałem zamiar się śmiać w czasie oglądania, a nie kumać i Miśkę moją obejrzeć, a też za specjalnie tam nie wyglądała .. :) niestety...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Są komedie i komedie... a Rachel nie ma już 20 lat :wink:

Jeszcze przyjdzie czas, ze i lolus zakuma roznice miedzy 25 a 40 ;).
Tymczasem dzisiaj powtorka z Jasia w mikroledzie, bo raz , ze sie pospalelem a dwa, to w Isense, ktore na ogol wyswietla 4k, ten film wygladal jak kupa. A jutro nowa Godzilla.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zasady przyjemności zobaczę, może będzie warto oglądać. Trailer ze dwa dni temu leciał w C+.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj obejzalem film Geostorm

https://m.filmweb.pl/film/Geostorm-2017-710264

Lubie filmy katastroficzne. Powiem szczerze ze zawsze mam problemy z ogladaniem filmow po godzinie 22 - - - zawsze zasne w trakcie a tu zaskoczenie dotrwalem do konca.

Spoko film, smialo mozna dac ta ocene 5.5/10. Milo sie ogladalo moge polecic.

Do góry