Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz są np takie płyty cd naszych rodzimych wykonawców, które to już dzisiaj chodzą w kilku/ w kilkunastu egz. wśród ludzi, że ci co sprzedają, śpiewają za nie po 300-500 zł, a czasem i więcej.. Tylko z filmami niestety jest większy problem, aby za stare filmy dostać dobre pieniądze. Chyba, że jakieś perełki.... w fajnym wydaniu..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Może z 1500 zł by dostał ;-)

Przecież to dwa dyski wd red 6tb...

Armanig
To ja wymyśliłem ksywę Piramida bo jak był mały to miał mleczaki zepsute od cukierków i zęby przybrały kształt piramid. Znamy się od czasów skakania z dywanu na podłogę.

Btw
Przeoczyłem post Bokciu.
Panie Mdły obraz w La La Land? Piramida dał Ci rmvb...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig
To ja wymyśliłem ksywę Piramida bo jak był mały to miał mleczaki zepsute od cukierków i zęby przybrały kształt piramid. Znamy się od czasów skakania z dywanu na podłogę.

A Pako to od pakowania.Już 29 cm w łapie Mu siedzi :grin:

Btw
Przeoczyłem post Bokciu.
Panie Mdły obraz w La La Land? Piramida dał Ci rmvb...

Podkręciłem trochę Twoje 3GP :wink:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Złe się dzieje w EL Royale - zaliczone
https://www.filmweb.pl/film/Źle+się+dzieje+w+El+Royale-2018-795520

Co prawda, seans miałem na dwa razy, ale jest bdb.
Coś w klimatach twórczości Tarantino.
Obejrzałem też kilka horrorów i ani razu, dosłownie, ani razu nic i nikt mnie nie wystraszył, a raczej z politowaniem zerkałem na utarte schematy, za to w El Royale, mało nie padłem na serce, przy scenie z księdzem i butelką.
Nigdy bym się tego nie spodziewał.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Na canal+ 4k właśnie leciał pierwszy odcinek serialu Nieznajomi. Zapowiada się fajny serial i wizualnie rewelka. Świetne ujęcia Hon Kongu w hdrach.

venomas200

New member
Bez reklam
Mnie to 4 k kusi strasznie.
Co prawda mój HX850 gra świetnie ale Smart archaiczne i Netflix apka jeszcze gorzej. Inna sprawa że 65 cali to zawsze lepiej niż 55.
A filmów na Netflix jest sporo

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Złe się dzieje w EL Royale - zaliczone
https://www.filmweb.pl/film/Źle+się+dzieje+w+El+Royale-2018-795520

Co prawda, seans miałem na dwa razy, ale jest bdb.
Coś w klimatach twórczości Tarantino.
Obejrzałem też kilka horrorów i ani razu, dosłownie, ani razu nic i nikt mnie nie wystraszył, a raczej z politowaniem zerkałem na utarte schematy, za to w El Royale, mało nie padłem na serce, przy scenie z księdzem i butelką.
Nigdy bym się tego nie spodziewał.

Faktycznie warto obejrzeć.

Co do nowego Halloween

https://www.filmweb.pl/film/Halloween-2018-744328

Szału nie ma, można obejrzeć, ale nic specjalnego...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Nie samymi pieniedzmi czlowiek zyje.
Poza tym gdybym mial taka kasiorke, tobym je podzielil po miedzy biednych, czyli siebie i Ciebie. :)

bramowicz1

Member
Bez reklam
A tam pierdolety, pierdolety. Dawajcie mi tu konkrety!!

Tymczasem jadę z Madsem Mikkelsenem, trochę przejrzałem jego filmografię i jest jeszcze kilka wartych filmów do obejrzenia z jego udziałem, szczególnie tych nagradzanych i nominowanych.

Polecam: Wybawiciel (2014), Polowanie (2012), Pusher 1,2, , Błyskające światła (2000), Jabłka Adama (2005)

Warto jeszcze obejrzeć: Michael Kohlhaas (2013), Tuż po weselu (2006), Praga (2006), Zieloni rzeźnicy (2003)

Polubiłem go i nie pominę te produkcje.
Niektóre ciężko znaleźć, zwłaszcza w dobrej jakości, jednak da się i tekst również więc będzie kilka seansów.

Do góry