Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Brad-Pitt-in-Ad-Astra.jpg

Ad Astra opowie o inżynierze kosmicznym, Roy’u McBride, który wyrusza w podróż, by poznać los swojego ojca, który 20 lat wcześniej poleciał na Neptuna w poszukiwaniu życia pozaziemskiego i słuch o nim zaginął. Pitt zagra Roya, z kolei Tommy Lee Jones jego ojca.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem jak Kolega, ale ja nie żałuje powiedzmy 90 min na film american-assassin. Nie jest to jakiś wybitny film, ale całościowo wg mnie warto obejrzeć sobie w tv, lub jeśli ktoś dorwie w dobrej cenie na BR. Całkiem nieźle rozwija się młode pokolenie, a mam tu na myśli D. O'Briena, poczekam na inne filmy z Jego udziałem.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"UFO" - zaliczone
https://www.filmweb.pl/film/UFO-2018-807151

Dawno nie widziałem tak dobrego filmu w swojej tematyce, wręcz jest to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w tym roku, a w swojej kategorii czołówka.
Wciągnął mnie od pierwszych minut.
6/10 to jakaś kpina.
Nie dość, że nie ma nic podobnego (bynajmniej nie w ostatnich latach), to ma się wrażenie, że twórcy latami siedzieli nad dostępnymi materiałami.

Na pewno "Film nie dla wszystkich" - pozdrawiam Racco ; )

Dosłownie, niech filmu nie oglądają osoby które liczą na jakiekolwiek efekty, nie ma żadnych stworków, wybuchów, pościgów. Zero, null. Nie będę wymieniał po nickach kto powinien omijać ten film, bo się zwyczajnie wynudzi, ale uprzedzam, film z natury dla zainteresowanych tematyką.
Ktoś kto się tym interesuje, znajdzie tam całą mase realnych odniesień.
Film skoncentrowany jest tylko na jednym przypadku, może i dobrze.
Finał jest zawsze taki sam...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Armanig
Ja również oglądałem film Ufo i żeby nie spoilerować to na wikipedii czy w necie można znaleźć dużo informacji odnośnie tych wydarzeń.

Piramida
Oglądałem Dinozaury na 3 raty. O ile jakość materiału już mnie tak bardzo nie cieszy bo 99% filmów uhd ogląda się z przyjemnością, o tyle sam film to wg mnie straszne dno kręcone na siłę.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig
Ja również oglądałem film Ufo i żeby nie spoilerować to na wikipedii czy w necie można znaleźć dużo informacji odnośnie tych wydarzeń.

Piramida
Oglądałem Dinozaury na 3 raty. O ile jakość materiału już mnie tak bardzo nie cieszy bo 99% filmów uhd ogląda się z przyjemnością, o tyle sam film to wg mnie straszne dno kręcone na siłę.

Pakolo weź Ty mi wytłumacz jedną rzecz.. jak można oglądać film na dwa/trzy razy jeśli dany film za diabła nie podchodzi> nie szkoda Ci czasu, oczu, a o prądzie nie wspomnę :)
Ja raz w życiu coś takiego zrobiłem i to był film Atlas chmur i od tamtej pory jak film mi nie podchodzi to za diabla drugi raz do niego nie podchodzę ze względów, które napisałem wyżej. Tak istotne jest zaliczenie filmu pomimo, że nie jest on w Twoim typie? Ludzie z kin potrafią wyjść z seansu jeśli film jest do bani i nie pasuje oglądającemu..

Dla mnie ten film deko lepiej mi się podobał oglądając go w kinie niż poprzednia część.. a na 100% był dla mnie porównywalny.. :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolek nigdy filmu na raty nie ogladasz?

Ja czesto i gesto. Jezeli drzemka wydaje sie byc ciekawsza niz film to czasem kozystam z tego pierwszego. Potem robie drugie czy trzecie podejscie aby dokonczyc.

Playera, Ragnarok, to filmy mam obejzane po 30 - 50% i wypadaloby kiedys je dokonczyc xD Aby pozniej wiedziec o czym to bylo.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak jak napisałem raz mi się to zdarzyło przy Atlasie chmur ... jeśli usnąłbym na filmie to oznacza, że film był nudny, a to powoduje w moim mniemaniu, że nie jest wart aby go dokończyć. Filmy oglądam tylko wtedy jak jestem wypoczęty. Oczywiście mam na myśli filmy oglądane przez KD, a nie do poduszki w sypialni.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No a ja (i pewnie inni) ogladam filmy po pracy, jak mali terrorysci pojda spac i mam chwile na czlapneliecie.

Masz juz rozwiazani problemu xD

Dobze ze projektor i avr wylaczaja sie same po zakonczeniu filmu bynajmniej na pradzie nie zbankrutuje (aczkolwiek i tak duzo za duzo place).

Do góry