Piramida i też 2-3 razy podchodziłeś do tego filmu?![]()
Obejrzałem na jeden raz,bo tak mnie zamurowało,że nie mogłem się ruszyć i wyłączyć jeszcze godzinę po seansie
Piramida i też 2-3 razy podchodziłeś do tego filmu?![]()
Armanig
Ja również oglądałem film Ufo i żeby nie spoilerować to na wikipedii czy w necie można znaleźć dużo informacji odnośnie tych wydarzeń.
Oglądałem Dinozaury na 3 raty. O ile jakość materiału już mnie tak bardzo nie cieszy bo 99% filmów uhd ogląda się z przyjemnością, o tyle sam film to wg mnie straszne dno kręcone na siłę.
Obejrzałem na jeden raz,bo tak mnie zamurowało,że nie mogłem się ruszyć i wyłączyć jeszcze godzinę po seansie![]()
Lolek nigdy filmu na raty nie ogladasz?
Ja czesto i gesto. Jezeli drzemka wydaje sie byc ciekawsza niz film to czasem kozystam z tego pierwszego. Potem robie drugie czy trzecie podejscie aby dokonczyc.
Playera, Ragnarok, to filmy mam obejzane po 30 - 50% i wypadaloby kiedys je dokonczyc xD Aby pozniej wiedziec o czym to bylo.
Skoro wiecie, że konkretne wydawnictwo, to kupa, to po cholerę kupujecie? Ten film ma ponadprzecietny mix surrroud w Atmosie.Najnowsze Avengers :
Czy kogoś zdrowo p.....o Czy widzieliście jaki tam jest dźwięk na płycie..?
Skoro wiecie, że konkretne wydawnictwo, to kupa, to po cholerę kupujecie? Ten film ma ponadprzecietny mix surrroud w Atmosie.
Oglądałem UHD (chyba z azjatyckiego rynku) raptem z 5 mbps, brzmiące jakby niskosamplowane, ze slaba dynamika. Tak więc chyba taki Disneyowski trend. Ale jeszcze raz podkreślam, mix w Atmosie całkiem przyzwoity.
Skoro wiecie, że konkretne wydawnictwo, to kupa, to po cholerę kupujecie? Ten film ma ponadprzecietny mix surrroud w Atmosie.
Oglądałem UHD (chyba z azjatyckiego rynku) raptem z 5 mbps, brzmiące jakby niskosamplowane, ze slaba dynamika. Tak więc chyba taki Disneyowski trend. Ale jeszcze raz podkreślam, mix w Atmosie całkiem przyzwoity.
Sorry.Bubfat lub ktoś inny macie namiar na tych Avengers z zagranicy, który ma normalny dźwięk DTS MA lub atmos i obowiazkowo napisy pl. Podajcie linka poproszę.
Na szczęście jeszcze nie kupiłem ale czytałem jakąś recenzje a tam widzę kodek dźwięku którego już bym nie chciał widzieć...![]()