bokciu
Banned
Nie sprawdze bo dzisiaj u mnie wyczekiwane American Animals i Black47
American Animals jest OK.
Nie sprawdze bo dzisiaj u mnie wyczekiwane American Animals i Black47
Nie mogę zgodzić się z takim stwierdzeniem.American Animals jest OK.
Armaniś,bierzesz ?
Do dupy jest ten Pred. Kiepska firma a jeszcze gorsze wykonanie, a pieniędzy chcą jak za helikopter. Odradzam. Stanowczo.
PREDATOR 2018 BUST 1/1 FUGITIVE PREDATOR - Sklep internetowy Aliens Group
Ja też zauważyłem,że firma,którą zapodałem,nie ma z bliska szczegółów/detali top of the top of the top,jednak podoba mi się jej "surowy i ciężki" styl![]()
Sam bierz się za produkcję figurek i niech kopara opadnie nawet tym z USATeraz to standard. Czytam fory na temat kolekcji figurek. Stare wyjadaczy , szczegolnie z USA, już nie kupują nowoczesne wyroby made in china. Jadą surowo po Sideshow i td. Ale co z tego, jak najważnejsze to kasa. Jakością już nikt nie przejmuje się. Oby więcej.
Ciężko to widzę... ale jak mają to być oryginały,to możesz sobie kupić odtwarzacz BD/UHD z możliwością dodawania do filmu napisów z pendriveTy, Wielka Reinkarnacja Jeck Sparrow"a, powiedz mi lepiej kiedy filmy z tego spisu będą na super-hiper-piper HD?
Memento
Aż poleje się krew
Gangi Nowego Jorku
American Beauty
K-pax
Pogorzelisko
Rodzina Soprano
itd?
Ja czekam aż wypuszczą piąty odcinek i zabieram się za Rojst
https://www.filmweb.pl/serial/Rojst-2018-808109/episodes#sezon1
Sam bierz się za produkcję figurek i niech kopara opadnie nawet tym z USA
Ciężko to widzę... ale jak mają to być oryginały,to możesz sobie kupić odtwarzacz BD/UHD z możliwością dodawania do filmu napisów z pendrive![]()
Jeden z lepszych polskich seriali ostatnich lat.
Zobaczymy czy do końca utrzyma tak dobry poziom, jak do tej pory nie ma się do czego przyczepić![]()
Opp
pp
ppo. Popo.
A tak po ludzku, nie ma innej opcji. Ja pytam , dla czego muszę kombinować? Dla czego nie mogę kupić normalnej płyty i po prostu cieszyć się?
Jednak dobrze było to obejrzeć z TrueHD Atmos, dźwięk był dobry, może nie super ale jak miało grzmieć to grzmiało. 3D z dobrą głębią, scen wychodzących z ekranu niezbyt wiele.Ja na 3D zdecydowałem się z Atmosem, dziś będę oglądał to ocenie jak jest.
Wydanie CEE rzeczywiście wykastrowali, jak zawsze zresztą.
Na bułgarskim Arena.BG jest remux 3D z Atmosem wyciągniętym z UHD, tam bitrate ponad dwukrotnie wyższy, na pewno będzie różnica.