Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No cóż, zatem ogromna strata dla Polskiej kinematografii, ale za to z korzyścią dla nomen omen św. spokoju ciemnogrodu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i bardzo dobrze, mam tylko nadzieję, że Siekielski zrobi to z grubej rury, a film odbije się szerokim echem, ale jak znam życie, to i tak znajdą się popaprańcy którzy i tak będą bronić tej kasty zboczeńców, a na Siekielskim wieszać psy.
Bo przecież "proboszcz" to taki dobry człowiek, ...rwa mać. Pedofilskie śmieci.
Już nic nie piszę bo mną trzęsie jak pomyśle.

robcio

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i bardzo dobrze, mam tylko nadzieję, że Siekielski zrobi to z grubej rury, a film odbije się szerokim echem, ale jak znam życie, to i tak znajdą się popaprańcy którzy i tak będą bronić tej kasty zboczeńców, a na Siekielskim wieszać psy.
Bo przecież "proboszcz" to taki dobry człowiek, ...rwa mać. Pedofilskie śmieci.
Już nic nie piszę bo mną trzęsie jak pomyśle.

Jeśli twoje myślenie jest takich lotów, to lepiej już nie myśl - świat nic nie straci....

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jeśli twoje myślenie jest takich lotów, to lepiej już nie myśl - świat nic nie straci....

Następny ćwierćinteligent i obrońca pedofilii. Zejdż mi z oczu, bo gardzę takim ludźmi.
Idż obejrzyj Spajdermena i żyj dalej w kolorowym świecie. Mówiłem, że znajdą się obrońcy, ale, to żadna nowość. Wystarczy przeczytać komentarze pod filmem Siekielskiego.

Zapewne twój argument, to typowe "następna nagonka na kościół". Przecież jest tylu dobrych ludzi, a w każdym środowisku znajdą się czarne owce, nie? Typowe, ale mnie już nic nie zdziwi.

Zaślepiony motłoch nigdy nie zrozumie, że każdy jeden film który staje w obronie dzieci, to wartość DODATNIA!
Zawsze i wszędzie, bez względu którego środowiska się tyczy, a że, rykoszetem dostają ci normalni, to trudno.
Tu nie chodzi o dumę, czy dobre imię, bo nikogo to nie obchodzi, a o ten procent zwyrodnialców którzy hasają w najlepsze - szczególnie w kościele.

gerus6

Active member
Bez reklam
armanig to nie jest nagonka na kościół, to jest nagonka na nasz kraj, czy już zapomniałeś kto jest naszym królem? ;) i jaki procent? 11% na pewno, a mowa też jest nawet o 40%

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig a co Ty kolego masz do Spajderciaka - podpadłeś :)
A o religii itp sprawach na forach lepiej nie rozmawiać. Tematy bardzo wrażliwe, chyba bardziej niż kable. :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Żebyś wiedział, Hobbita, religii, kabli i Jessici Alby może lepiej nie ruszać, no może jeszcze stolików audiofilskich ; )

armanig to nie jest nagonka na kościół, to jest nagonka na nasz kraj, czy już zapomniałeś kto jest naszym królem? ;) i jaki procent? 11% na pewno, a mowa też jest nawet o 40%

Te 11% to chyba dane z parafii ;) ale dla mnie, to może być 1%, bo to i tak o 1% za dużo.
Większość przypadków i tak jest zamiatana pod kościelny dywan (przenoszenie do innej parafii i dalej hulaj dusza), czyli tzw. fałszywa solidarność zawodowa.
Także im więcej filmów (to jest w temacie wątku akurat) i rozgłosu, tym większe prawdopodobieństwo, że któryś się opamięta i przynajmniej garstka dzieciaków (choćby nawet jeden) nie będzie miała zmarnowanego życia.
Zdewociałe społeczeństwo (rodzice z kapą na oczach) też może przejrzy na oczy.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaliczyłem ponownie Watchmana
Watchmen. Strażnicy (2009) - Filmweb

Film nic, a nic nie stracił, a wręcz z każdą nową pozycją o "superbohaterach" zyskuje, trudno wręcz uwierzyć, że film ma już 10 lat, a efektami i przede wszystkim klimatem, deklasuje większość obecnych "hitów".
Film ewidentnie skierowany do dorosłych widzów, a grubo ponad 2h seansu mija niezauważalnie.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Miałem trzech księży w rodzinie. Bracia mojego dziadka. Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, ale fakt jest taki, że Kościół jest zepsuty. Dlatego ja popieram to co dzieje się np w USA. Mamy pastorów, którzy mają rodziny i msze w niedzielę odprawiają faktycznie z powołania/zamiłowania. Dla pedofili nie mam litości i mam nadzieję, że moje dziecko nigdy nie padnie ofiarą takiego bydlaka bo musiałbym zgotować scenariusz z filmu Prawo Zemsty z Gereardem Butlerem.

Obejrzałem prawie cały 2 sezon Dom z Papieru. Jest świetny i każdy odcinek wciąga aż nie chce się przestać oglądać.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem ponownie Watchmana
Watchmen. Strażnicy (2009) - Filmweb

Film nic, a nic nie stracił, a wręcz z każdą nową pozycją o "superbohaterach" zyskuje, trudno wręcz uwierzyć, że film ma już 10 lat, a efektami i przede wszystkim klimatem, deklasuje większość obecnych "hitów".
Film ewidentnie skierowany do dorosłych widzów, a grubo ponad 2h seansu mija niezauważalnie.

Dla Ciebie to najlepszy film z gatunku "super bohaterowie" ale niedługo będzie Deadpool 2 - coś dla Ciebie :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Dom z papieru ukończony i tutaj wielkie dzięki dla armaniga, który polecał ten serial!!! Rewelacyjny serial:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja zacząłem oglądać horror Baba jaga, ale szkoda czasu, lepiej obejrzeć Rajd Korsyki w C+ sport.. jak Ci Goście zapi.... coś niesamowitego.. byłoby przeżycie usiąść z boku takiego kierowcy i taki odcinek wspólnie przejechać :)

Do góry