Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Dokładnie, ja mam sporo filmów z Czech. U nas wcale nie wyszły, a u nich wyszły... z polskimi napisami i lektorem :)

Co do BR2049 w steelu i z 3d to w Polsce są dwa, ale na wyłączność dwóch sklepów internetowych. Jeden z grafiką Mondo w dvdmax, drugi ten co wkleiłeś w bluedvd. A ponieważ nie ma ich Empik/Saturn/MM, to są po 150-200 zeta...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Uwierz mi, że niektóre Web-dle, wyglądają bardzo przyzwoicie na dużym ekranie. :)

Powiedzmy,że przy Amazońskich,można się już domyślić,co się ogląda :wink:

Piramida coś jest o nowym filmie Margot, kiedyś wrzucałeś trailer tutaj..
https://kobieta.wp.pl/przemoc-lyzwi...ding-skonczyla-sie-w-sadzie-6223492358416001a

Co to za stronki ? :grin:
Nie rzucaj, bo zgubisz.;)

Spokojnie,wszystko było przemyślane.Miałem ją na sznurku :grin:

Największe WTF to hype na oscarowa role tej z zabimi oczami.

...poprzednim pomysłem była dziara z Kermitem - The Frogg...;)

Ja wiem,że żabki to fajne stworzonka,ale oczy były rybie,a tatuaż - z nagą Świnką Pigi :mrgreen:
Co do Lady Bird :
johnny-english-gif-mondays-at-work-and-my-boss-calls-me.gif

Swoją drogą,wie ktoś co się dzieje z Caparzo ? ;-)

Tu chodziło o nieco inny wizerunek ze spaghetti w nazwie ;)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Latający_Potwór_Spaghetti

Rozważę wszystkie propozycje :grin:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie, ja mam sporo filmów z Czech. U nas wcale nie wyszły, a u nich wyszły... z polskimi napisami i lektorem :)

Co do BR2049 w steelu i z 3d to w Polsce są dwa, ale na wyłączność dwóch sklepów internetowych. Jeden z grafiką Mondo w dvdmax, drugi ten co wkleiłeś w bluedvd. A ponieważ nie ma ich Empik/Saturn/MM, to są po 150-200 zeta...

Kupowałeś kiedyś w dvdmax?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oczywiście. Dzisiaj dzień połowów, zaraz żyłka pęknie ;)
Przed chwilą poinformował mnie na priv miłośnik dobrej jakości o innych zdobyczach :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bokciu obejrzałem M. Leavey miałeś rację film wart obejrzenia, a tym bardziej dla tych co lubią psiaki, bo dobitnie film pokazuje jak można zaprzyjaźnić się ze zwierzakiem :) Kolejny też film ukazujący jak Amerykanie mają szacunek dla weteranów, którzy narazili swoje zdrowie, a czasem i życie biorąc udział w różnych misjach. Dla mnie jest to coś niesamowitego, a tym bardziej, że te filmy są na faktach więc wszystko co jest pokazane miało to miejsce w rzeczywistości.
A propo samej przyjaźni z psem to jak ktoś nie miał nigdy psa to myślę, ze ciężko jest sobie wyobrazić, że mając psa można tak się z nim zaprzyjaźnić i traktować go niemalże jak członka rodziny.

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Bokciu obejrzałem M. Leavey miałeś rację film wart obejrzenia, a tym bardziej dla tych co lubią psiaki, bo dobitnie film pokazuje jak można zaprzyjaźnić się ze zwierzakiem :) Kolejny też film ukazujący jak Amerykanie mają szacunek dla weteranów, którzy narazili swoje zdrowie, a czasem i życie biorąc udział w różnych misjach. Dla mnie jest to coś niesamowitego, a tym bardziej, że te filmy są na faktach więc wszystko co jest pokazane miało to miejsce w rzeczywistości.
A propo samej przyjaźni z psem to jak ktoś nie miał nigdy psa to myślę, ze ciężko jest sobie wyobrazić, że mając psa można tak się z nim zaprzyjaźnić i traktować go niemalże jak członka rodziny.

To cieszy :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Drugi sezon "Dom z papieru" - świetny.
Powiedziałbym, że pierwsze 2 odcinki jeszcze lepsze, jak w pierwszym sezonie. "Profesor" przypomina mi Waltera z Breaking Bad.
Kombinuje jak koń pod górę. Trochę naciągane, ale dobrze się ogląda.
Ciekawe jak to wszystko się pokończy, bo zapowiada się bardzo dobrze.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Czyli armanig powiadasz, że warto wziąć się za ten serial?
Ja aktualnie cisnę na netflixie Altered Carbon.

Wczoraj zaliczyłem IT w 4k. Sam film słaby, natomiast obraz z hdr fajny.

Henry

Active member
Bez reklam
Ja aktualnie cisnę na netflixie Altered Carbon.
Proponuję najpierw wersję papierową, serial za bardzo chaotyczny

Oglądałeś The Frankenstein Chronicles?
Zacząłem głównie ze względu na Sean'a Bean'a, na razie 2 odcinki udało mi się obejrzeć, zobaczymy czy mnie wkręci ;)

Do góry