Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja czekam na światłowód, aż się gmina zlituje i kiedyś położy.. XXI wiek... :) może za kilka lat operatorzy komórkowi będą mieli szybszy net niz to co jest w chwili obecnej..

Obejrzałem Auta 3 - wcześniejsze dwie części były fajniejsze nawet dla dzieci.. :)

Henry

Active member
Bez reklam
Lolek, marudzisz ;)
U siebie na wsi mam z tego dziadowskiego timobajla i Netflix śmiga aż miło, mimo nienajlepszego zasięgu samej sieci transfer dochodzi do około 20MBs...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaliczyłem kilka (3) odcinków Punishera na Netlixie, no i jak tu nie lubić Marvela, toż, to dwa różne światy względem tego, co miałem okazje widywać w kinowych odsłonach (Hulki, srulki i inne Kapciory ameryki).
Kolejny przykład, jak Netflixowe podejście do tematu jest różne względem całej tej sieczki kinowej.

Pierwszy odcinek zapowiada się bardzo spokojnie, wręcz nudzi, ale wiesz, że, to nie będzie długo trwać, kosa ewidentnie wisi w powietrzu, no i w końcówce mamy "finał" odcinka, brutalny, bez zbędnego pitolenia, taki jak powinien być. Brawo.

venomas200

New member
Bez reklam
Ja trzy razy startowałem do Punishera na Netflix i jakoś nie.moge się zabrać

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

bokciu

Banned
Zaliczyłem kilka (3) odcinków Punishera na Netlixie, no i jak tu nie lubić Marvela, toż, to dwa różne światy względem tego, co miałem okazje widywać w kinowych odsłonach (Hulki, srulki i inne Kapciory ameryki).
Kolejny przykład, jak Netflixowe podejście do tematu jest różne względem całej tej sieczki kinowej.

Pierwszy odcinek zapowiada się bardzo spokojnie, wręcz nudzi, ale wiesz, że, to nie będzie długo trwać, kosa ewidentnie wisi w powietrzu, no i w końcówce mamy "finał" odcinka, brutalny, bez zbędnego pitolenia, taki jak powinien być. Brawo.

Heh...już dawno mówiłem, że należy to zobaczyć. ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja odwlekałem i odwlekałem,aż w końcu obejrzałem Billboardy i wrzucam je do swojej ścisłej czołówki najlepszych filmów z 2017 r. ;)

Lolek,a HD by Ci nie poszło ? ;)
https://help.netflix.com/pl/node/306

Piramida powiem Ci tak to wszystko zależy od dnia, a nawet więcej od pory dnia... wieczorami czy też piątek, sobota, niedziela jest słabiej, bo wtedy dużo więcej ludzi siedzi na necie.. a w ciągu dnia to ja jestem w pracy. Ale to jest pech, bo wystarczyłoby, żeby dom stał dosłownie około 2 km bliżej niż to ma miejsce w chwili obecnej i byłoby zdecydowanie lepiej.. tak mało, a jednocześnie tak dużo. Myślę, zresztą nie tylko ja, że to kwestia 3-5 lat i będzie już net na wyższym poziomie w moich okolicach.. U Brata nawet jest taka szopka, że różnica w szybkości netu jest uzależniona z której strony domu korzysta z niego... :) A niby się mieszka prawie w Stolicy RP.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
A ja czekam na światłowód, aż się gmina zlituje i kiedyś położy.. XXI wiek... :) może za kilka lat operatorzy komórkowi będą mieli szybszy net niz to co jest w chwili obecnej..

Obejrzałem Auta 3 - wcześniejsze dwie części były fajniejsze nawet dla dzieci.. :)
Nie gadaj, przecież dwójka to kaszanka jakich mało. Trójka fajna, chociaż deko zbyt poważna jak dla dzieciaków.

Co do Netflixa, przesadzasz. Ja czasem jak w hotelu mam masakrycznie słaby net.... i tak daję radę oglądać w super jakości. Naprawdę jest spoko. Weź miesiąc za darmo i sprawdź sam :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kolego ja niedługo na liczniku będę miał 44 lata to wiesz na Misie jeśli o tym samym myślimy :) to trzeba odpowiednią kasę przeznaczyć będąc w tym wieku ..

Nie świruj,młody chłopak jeszcze jesteś ;)

Czytałem coś podobnego i jakoś mnie to nie dziwi ;)
Z ciekawości luknę.Na Botoks również (za jakiś tydzień) ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pietras chyba się przestraszył środowiska i wystawił wysoką ocenę, bleh bleh ;)
W sumie to się nie dziwię, na jego miejscu też bym się zbytnio nie wychylał ; )

[youtube]eG05_gxWphI[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W ostatnim czasie wszystkim podpada.. :) nawet innym recenzentom z YT. Ja czasem odnoszę wrażenie, że jak ma zły dzień to rożnie bywa z jego oceną danego filmu.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Przez tydzien ogladalem wylacznie krotkie filmiki z Vimeo.
Dzisiaj pora na full feature - I, Tanya.
Komus sie podobało?

Do góry