Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Prawda też jest taka, że lata lecą i wspomniany aktor z każdym rokiem będzie miał mniej propozycji, a do pewnego poziomu życia jest przyzwyczajony. Aczkolwiek ja ten film w tv na 100% obejrzę - lubię Gościa . :)

venomas200

New member
Bez reklam
Dom z papieru. Pierwszy odcinek poleciał dziś. Zapowiada się bardzo ciekawie.

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dawaj Lolek na siłkę,bo to lipa nigdy w życiu nie podnieść stówkę na klatę :wink:

Rekord miałem około 110 kg za starych dobrych czasów przy wadze 80 kg :) Ale czasy się zmieniają i u mnie również lata lecą i zdrowie się pogarsza, więc teraz już tylko rekreacyjnie chodzę czasem na siłkę - poruszać się :)

A jeśli chodzi o wspomnianego aktora to powiem Ci uczciwe, że chciałbym w Jego wieku mieć taki power :), ale to jest misja niewykonalna, tylko Tomek C. jest w stanie podołać takiemu zadaniu.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Całkiem zapomniałem o premierze SW 😀, a to już za chwilkę i będzie można oglądać w zaciszu domowym.

bokciu

Banned
Rekord miałem około 110 kg za starych dobrych czasów przy wadze 80 kg :) Ale czasy się zmieniają i u mnie również lata lecą i zdrowie się pogarsza, więc teraz już tylko rekreacyjnie chodzę czasem na siłkę - poruszać się :)

A jeśli chodzi o wspomnianego aktora to powiem Ci uczciwe, że chciałbym w Jego wieku mieć taki power :), ale to jest misja niewykonalna, tylko Tomek C. jest w stanie podołać takiemu zadaniu.

A chciałbyś też mieć 170 cm w kapeluszu? ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mały, ale wariat ;)

cruisesDM0605_468x609.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo lepiej się nie pytaj bo człowiek tydzień czasu będzie chodził do tyłu :- ) Ale jak coś to Piramidę wiesz możesz nająć do ochrony osobistej :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pożartowali:) a teraz napisać mi tu proszę - warto obejrzeć? Ze względu na gatunek i tak pewnie zacznę oglądać, ale ciekawy jestem opinii tych co już oglądali ten film.

[youtube]BhACgAuE88k[/youtube]

Do góry