Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek,zarażasz całe forum Marvelami :-D
Ja z kolei obejrzałem nowego Thora i nawet nieźle się bawiłem,chociaż sama fabuła/intryga mogłaby być ciekawsza ;)
Daję jednak duży plus za sporo momentów humorystycznych :D
W filmie czuć było inspirację oraz nawiązania do lat 70/80s i nie tylko,więc chyba przymknę oko na te latające statki kosmiczne nie za bardzo zgrywające się z krajobrazem w tle ;)
Wstawki z piosenki Led Zeppelin nawet fajnie pasowały do scen akcji ;) :
[youtube]9HdmWcf86ZQ[/youtube]
Jakość a/v - no UHD to nie było (BD) jednak coś tam widziałem i słyszałem :mrgreen:

Osobiście tak jak pisałem, byłem przekonany po obejrzeniu filmu, że nie podejdzie fanom Marvela, ale pomyliłem się.. widać, że i ta grupa ludzi troszkę się zmienia w stosunku do produkcji Kiedyś pisałem, ze niektórym osobom troszkę Thor zalatywał Strażnikami, ale jak widać nie wszyscy takie zdanie podzielają, choćby Armanig całkiem inaczej odebrał Thora niż Strażników, które to filmy nawet mu się spodobały. Ba powiem więcej (kiedyś o tym pisałem) pierwszą cz. kupiłem za namową Armaniga, bo pomyślałem sobie, że jak Jemu podszedł Marvel :) to coś w tym filmie musi być.. :- ) i zakup okazał się trafiony.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Którego ? :wink:

Screenshot_20180220-081900.png

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nieoficjalnie ma wyjść 21.03, ale jeszcze nie ma potwierdzenia. Fajnie by było żeby film wyszedł w wydaniu rozszerzonym, wielu na to liczy po obejrzeniu filmu w kinie. Ja mam podobne zdanie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Czyli wersja kinowa Thora... porównywalnie chyba było i w kinie.. chociaż na 100% nie pamiętam.. Czarna pantera też deko ponad 2 godziny film trwał w kinie. A odnośnie premier na BR to w RP zawsze, albo prawie zawsze jest później niż w Europie zach.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,zmyliłeś mnie z tymi swoimi datami premier :grin:
Justice League to już za rogiem ;-)
Widzę,że czai się także Lady rybie oczy,jak to mówi Bubafat ;-) ,I Tonya,The Shape of Water,The Disaster Artist,no i może niekoniecznie Call Me by Your Name ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie za jakiś tydzień zobaczę DC,ale to już bez większej dawki humoru,bo Batman czy Superman za dużo go nie mają :wink:

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Pasażer (2018)

Ktoś już oglądał? Trailer ciekawy, obsada też dobra: Liam Neeson, Vera Farmiga

[youtube]Csg5KCok7nI[/youtube]

Do góry