Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Niech pomyślę :grin:

tumblr_nyj61jSaMW1u3utbbo1_500.gif

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A dzisiaj w tv pokazywali jak Tomek C. sobie radzi na 600 metrowym klifie w Norwegii podczas kręcenia VI cz. MI. Połowa przyszłego roku premiera...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Savron.

"Nie ma róży bez ognia" ? ;)
albo jakis Batman vs Predator.

To ja mam podobne tylko latwiejsze

wieza-eiffla-2b93d3865d817db21b80a9a5ca97336f.jpg

maslo_estra_mlekpol.jpg

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat.
Łatwizna :mrgreen:
20080302212017.jpg

W końcu obejrzałem tego Valeriana (na dwa podejścia).
Matko,ale głupoty (pozdro dla Caparzo) :grin:
Serio,to trochę się wynudziłem,ale co tam,obraz i dźwięk były nawet niezłe (BD),więc reszta jest mało ważna,w sumie w ogóle mogłoby jej nie być :mrgreen:;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Sam film szału nie ma, natomiast obraz/ efekty mi się podobały. Dzieciaki taki film też obejrzą...mi seans w kinie dość szybko minął... oby tylko obrazu nie spi...na BR.

Caparzo

New member
Bez reklam
Sam film szału nie ma, natomiast obraz/ efekty mi się podobały. Dzieciaki taki film też obejrzą...mi seans w kinie dość szybko minął... oby tylko obrazu nie spi...na BR.

Kupujesz kiepskie filmy a potem marudzisz że za dużo kupujesz, że leżą a nie wrócisz do ponownego seansu :bober: nie kumam zbytnio podejścia

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bubafat.
Łatwizna :mrgreen:
20080302212017.jpg

Serio,to trochę się wynudziłem,ale co tam,obraz i dźwięk były nawet niezłe (BD),więc reszta jest mało ważna,w sumie w ogóle mogłoby jej nie być :mrgreen:;-)
No pewnie że latwizna, zważywszy na to że to Ty podałeś klucz. A teraz popraw się, bo to klasyk naszych rodziców, a nie dzieci. ;)

Odnośnie Valeriana.
Nie mów że akcja w alternatywnym wymiarze była zła. :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bo widzisz czasem jest tak że lubię obejrzeć dany film w odpowiedniej jakości...bo chcę zobaczyć/usłyszeć... niestety w tv zarówno obraz jak i dźwięk jest taki jaki jest... a ten film pod względem wizualnym jest świetny...i w tv tego się nie zobaczy...tak jak dźwięku w Transach nie usłyszyszymy oglądając w tv.. część filmów kupuje się ze względu na dzieci/ chrześniaki i tutaj na kasę się nie patrzy bo radość ich oglądając np Spajderciaka jest ważniejsza niż wydane 80-90 zl
Zawsze pisałem że dla mnie najlepszym rozwiazaniem były wypożyczalnie BH, niestety upadły.... wiadomo dlaczego..
A wiesz cojest najlepsze...że nie żałuję tych filmów np kupionych żeby zobaczyć swietny obraz albo usłyszeć fajny dźwięk...tylko tych co niby mi się podobają w jakimś znaczeniu tego słowa. A potem się okazuje że raz albo dwa razy film się obejrzy i potem leży i się kurzy...
Mam kumpla nie lubi wojennych filmów, ale jak usłyszał u mnie jaki jest dźwięk w filmie Ocalony to poleciał i kupił ten film... czasem pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć...

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Coś mi się wydaje, że to coś na kształt Avatara. Jeśli tak, to podziękuję.
Tak jak nie mam nic przeciwko CGI używanym w rozsądny sposób - tak filmy wyglądające jak gry video, to już przesada.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Coś mi się wydaje, że to coś na kształt Avatara. Jeśli tak, to podziękuję.
Tak jak nie mam nic przeciwko CGI używanym w rozsądny sposób - tak filmy wyglądające jak gry video, to już przesada.

Sporo tam tego CGI ale Avatar podobał mi się o wiele bardziej... ;-)
Teraz Ci wesoło.
Ale jakbyś wiedzial do czego R.Schneider i M.Brando używali masła, to by Ci było jeszcze weselej z tego Twojego ratatuja ;)

Do tego :wink: :
https://youtu.be/I2WAS31za7I

"Chcę raz na zawsze wyjaśnić to absurdalne nieporozumienie, generowane przez medialne doniesienia – zdradził włoski filmowiec. – Kilka lat temu, Cinematheque Francaise zapytało mnie o słynną sceną z masłem. Powiedziałem, choć może niezbyt jasno, że zdecydowaliśmy z Marlonem Brando nie mówić Marii, że użyjemy masła. Chcieliśmy jej spontanicznej reakcji, ale w związku z nietypowym użyciem masła. Stąd wzięło się nieporozumienie. Ludzie myśleli i myślą, że Maria nie została poinformowana o przemocy, która będzie użyta wobec niej. To nieprawda. Maria wiedziała wszystko, bo czytała scenariusz, a tam wszystko było opisane. Jedyne czego tam nie było, to masło – przyznał słynny reżyser."

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie Avatar również lepszy... co nie zmienia faktu że pod względem wizualnym Valerian jest fajnym filmem... dla mnie😃

Do góry