Jakiś egipski fikołek![]()
Nu , to wszystko na co Ci stać?
Dwie wskazówki i nic? Słabo jak na maniaka kina.
Jakiś egipski fikołek![]()
Napisałem do Caprazo, bo wiem że podoba się mu ten gniot "Alien NR5".:
Od dłuższego czasu mam dodatkowy głośnik za 40 zł.A cooo ? Sie żyjeDzwięk na laptopie ok??![]()
Sam film szału nie ma, natomiast obraz/ efekty mi się podobały. Dzieciaki taki film też obejrzą...mi seans w kinie dość szybko minął... oby tylko obrazu nie spi...na BR.
No pewnie że latwizna, zważywszy na to że to Ty podałeś klucz. A teraz popraw się, bo to klasyk naszych rodziców, a nie dzieci.Bubafat.
Łatwizna
![]()
W końcu obejrzałem tego Valeriana (na dwa podejścia).
Matko,ale głupoty (pozdro dla Caparzo)
Serio,to trochę się wynudziłem,ale co tam,obraz i dźwięk były nawet niezłe (BD),więc reszta jest mało ważna,w sumie w ogóle mogłoby jej nie być![]()
No pewnie że latwizna, zważywszy na to że to Ty podałeś klucz. A teraz popraw się, bo to klasyk naszych rodziców, a nie dzieci.
Odnośnie Valeriana.
Nie mów że akcja w alternatywnym wymiarze była zła.![]()
Dobra,dobra.Zgadłem a teraz zmieniasz
Z Rihanną była jeszcze znośna![]()
Coś mi się wydaje, że to coś na kształt Avatara. Jeśli tak, to podziękuję.W końcu obejrzałem tego Valeriana (na dwa podejścia).
Matko,ale głupoty (pozdro dla Caparzo)
Serio,to trochę się wynudziłem,ale co tam,obraz i dźwięk były nawet niezłe (BD),więc reszta jest mało ważna,w sumie w ogóle mogłoby jej nie być![]()
Teraz Ci wesoło.Tango i Cash w Paryżu ?![]()
Coś mi się wydaje, że to coś na kształt Avatara. Jeśli tak, to podziękuję.
Tak jak nie mam nic przeciwko CGI używanym w rozsądny sposób - tak filmy wyglądające jak gry video, to już przesada.
Teraz Ci wesoło.
Ale jakbyś wiedzial do czego R.Schneider i M.Brando używali masła, to by Ci było jeszcze weselej z tego Twojego ratatuja![]()