bokciu
Banned
Potwierdzam caly ekran.
Juz 3 razy ghosta obejzalemMusze wypozyczyc oryginal z 1995roku w jakiejs dobrej jakosci
![]()
Prędzej ściągniesz w dobrej jakości, niż wypożyczysz...
Potwierdzam caly ekran.
Juz 3 razy ghosta obejzalemMusze wypozyczyc oryginal z 1995roku w jakiejs dobrej jakosci
![]()
Potwierdzam caly ekran.
Juz 3 razy ghosta obejzalemMusze "wypozyczyc" oryginal z 1995roku w jakiejs dobrej jakosci
![]()
Tak Ci się spodobał ten film że tyle razy oglądałeś ?
Dokladnie, fajnie sie oglada, akcja caly czas. Chyba najbardziej lubie akcje i SF.
Zaginione miasto Z - zaliczone.
Zaginione miasto Z (2016) - Filmweb
Dawno takiego filmu nie widziałem, nie dlatego, że jest dobry, a zupełnie inny jak te które w ostatnim czasie do mnie trafiają.
Oldskulowa, mozolna, pozbawiona zbędnych efektów przygodówka.
Nie ma tu humoru, efekciarskiego montażu, a film się dłuży i pewnie nie każdemu podejdzie (ponad 2h21m seansu), a mimo to podobał mi się.
Nie jest to dzieło, ale mimo wszystko miła (dla mnie) odmiana.
Jak ktoś lubi szybkie, skoncentrowane akcje rodem z Indiany Jones, to nie polecam.
Obejrzałem ten nowy Baywatch i ogólnie średnio,aby nie powiedzieć słabo im to wyszło
Myślałem,że chociaż w wersji bez cenzury panie coś więcej odkryją,to pokazali mi wacka typa w kostnicy
Pod koniec filmu wchodzi moja dawna miłość (od 43 sek.)
[/url]
świetny film, mój syn się dobrze na tym bawił
szczególnie w scenach pościgu
Zakończyłem Ozark.
Uff świetny serial im dalej tym lepiej. Rewelacyjna końcówka. Dzięki za polecenie Armaning
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Artur nawet nawet, jak na swoj styl calkiem fajny film.
Jedynie wkurzajace jest to ze dorastanie artura przedstawili w 5min i to w stylu "adrenalina 2 - pod napieciem" czyli przyspieszony play x4 i muza... strasznie glupie to bylo. Ale to tylko 5min filmu wiec da sie zapomniec.
Obejzeliscie nowy odcinek GOT? Zaczyna mi sie dluzyc ten serial, kiedys byl nieprzewidywalny a teraz kazda jedna akcje po sekundzie wiadomo jak sie skonczy.
Ci co nie ogladalu, lubicie smoki?hehe