Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida wlasnie na taka jedną patrze na Rynku w Rzeszowie ale mnie wyrwac sama nie chce.. dlatego musze pracowac.. :) ewentualnie kluczyki od samochodu pokazac :- )

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Zona ci tak pozwala rogladac sie?

Odrazu mi siebskojarzylo:
1438090414_4z2xxg_600.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolo ja to robię bardzo inteligentnie.. :- ) a i zdecydowane lepiej wyglądam o d tych wlascicieli jachtow.. :- ) choć do Piramidy mi brakuje :- ) uciekam już.,, obowiazki wzywaja..

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj wkoncu sie zmusilem i obejzalem McImperium.
Swietny film.
Smutna ale prawdziwa historia. Trzeba byc twardym i wiedziec czego sie chce.

Savron

Well-known member
Bez reklam
RA, odpaliłem jedyn z moich ulubionych filmów. Zgadniesz? Tylko bez Goigle:evil::evil:
Aktorzy: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Julia Ormond, Henry Thomas;-) Chyba starczy. Jak nazywa się ten film, profesorze?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj wkoncu sie zmusilem i obejzalem McImperium.
Swietny film.
Smutna ale prawdziwa historia. Trzeba byc twardym i wiedziec czego sie chce.

To na drugi raz weź przeczytaj to nie będziesz może się musiał zmuszać :- )

Ps jutro napisze moje odczucia w stosunku do rekina :- ) Pozdro..

lolo2

Well-known member
Bez reklam
To na drugi raz weź przeczytaj to nie będziesz może się musiał zmuszać :- )

Ps jutro napisze moje odczucia w stosunku do rekina :- ) Pozdro..

Czytac opinie na forum czytalem ale jakos nie przekonywaly mnie. Jeszcze mam Golda i Trainspotting, tez "odpychajacy" dla mnie tytul ale komentarze na wczesniejszych syronach byly bardzo pozytywne. Wiec bedzie trzeba sie zmusic.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
RA, odpaliłem jedyn z moich ulubionych filmów. Zgadniesz? Tylko bez Goigle:evil::evil:
Aktorzy: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Julia Ormond, Henry Thomas;-) Chyba starczy. Jak nazywa się ten film, profesorze?

To nie był Hopkins,tylko Bckellen.I nie Pitt,a Wood :D

Obejrzałem ten nowy Baywatch i ogólnie średnio,aby nie powiedzieć słabo im to wyszło :wink:
Myślałem,że chociaż w wersji bez cenzury panie coś więcej odkryją,to pokazali mi wacka typa w kostnicy :mrgreen:
Pod koniec filmu wchodzi moja dawna miłość (od 43 sek.) ;-)
https://youtu.be/l0S8iO-0jXc?t=43s

DrWredman

Active member
Gdyby, któraś żona chciała was wyciągnąć na "Mamuśki mają wychodne" - szkoda kasy.
Film na niedzielne popoludnie po obiedzie. Nawet moja żona żałowała tego wyboru.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jasne :) cholero jedna.. :) jak byłem wczoraj na piwie w Rzeszowie to usłyszałem jak Gość do kumpla swojego mówił o tym filmie, że oglądał i właśnie że obraz jest na całym ekranie.. co mnie oczywiście cieszy :- )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To jak u dwóch osób było na całym ekranie i jak ja kupię i będzie inaczej - to oznacza ze sklep pirata sprzedaje.. :- )

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Potwierdzam caly ekran.
Juz 3 razy ghosta obejzalem :) Musze "wypozyczyc" oryginal z 1995roku w jakiejs dobrej jakosci :)

Ostatnia edycja:
Do góry