Obcy - 8+/10. Czekam na blu, tam będzie miał co sub robić.
Jest niedosyt taki sam jak po obcym i prometeuszu. Są sceny lipne, niepotrzebne, dziwne, brakuje jednego zajebiście ważnego elementu w rozwoju obcego ... Jakieś niedopatrzenie chyba :/ oczywiście są sceny super, które cieszą.
Wyjaśnienie co jak i dlaczego. Moim zdaniem Scott dobrze to obmyślił. Oby był kolejny film bo skąd obcy to wiemy ale co dalej z planetą lv-426 i statkiem?
Czuje niedosytopcorn:
Savron, uśmiechnij sie![]()
Pisałem już, że żenada. Ta godzilla też wyglądała jak idź stąd i nie wracaj, a jak lubisz podziwiać azjatki, to lepiej to robić w innych produkcjach ; )
Teraz jedno małe pytanko; to dla czego rasa Inżynierów tak nas znienawidziła? Dla czego zamierzali planetą Ziemia pozbawić życia i zgładzić ludskość?
W końcu szkolił mnie sam master BubafatFaktycznie, Ty to Piramida jednak jesteś Omnibus
Zaliczyłem "Bezsenną noc", ocena 5.6 na tym czymś co sie zwie FW w kontekście innych gniotów, gdzie oceny twórczości pokroju Logana sięgają dwóch oczek wyżej, to żart.
wiem dla czego chcieli zgladzić Ziemie.
Po prostu dowiedzieli się o Piramidzie. To wystarczyło.![]()
A widziałeś oceny tych filmów na IMDB ?![]()
Widziałem i mam to gdzieś.
Nie oglądałem tego filmu ale mam jakąś Godzillę starsza na dvd ala japońską i jak ta nowa jest podobna do tamtej to szkoda oczu na ten film ..
Da radę.Bubafat, Henry,
Da rade obejrzec Makbeta z Fassbenderem w oryginale z angielskimi napisami???
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Teraz do mnie dotarło. Masz na myśli Godzille z 2014r.?
Jeżeli tak, to ta mi się akurat podobała, ale coś mi świta, że właśnie Tobie nie specjalnie. Mylę się?
Jest tam fajna scena którą opisywałem. Drobiazg, ale potrafi w moich oczach zmienić ocenę całości, szczególnie, że dzisiaj takich ze świeczką szukać. Wstawka których były zatrzęsienie w serialu MiamiVice, a tu mieliśmy genialne podejście do tematu. Tego mi dzisiaj najbardziej brakuje w "kinie".