Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ok, kupilem tego Macbetha. Do tego Children of men i jeszcze Pete's dragon. Wszystkie 3 w steelbokach i z angielskimi napisami. Cena za sztuke okolo 50 zeta. A w Polsce wszystkie trzy tylko na dvd. Wstyd.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ok, kupilem tego Macbetha. Do tego Children of men i jeszcze Pete's dragon. Wszystkie 3 w steelbokach i z angielskimi napisami. Cena za sztuke okolo 50 zeta. A w Polsce wszystkie trzy tylko na dvd. Wstyd.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Niestety Kolego BR sprzedaje się lepiej w Czechach czy na Węgrzech niż w 38 mln Polsce - nie do zrozumienia..

Lolo filmów raczej nie ogląda się na zaliczenie tylko dla przyjemności :) Wg mnie jeśli film się zaliczyło to oznacza, że szkoda było czasu na taki czy inny film.. nie wspominając o pieniądzach gdyby się taki film kupiło w sklepie.. ale to problem marginesu ludzi w tym kraju..

Ostatnia edycja:

gerus6

Active member
Bez reklam
Niestety Kolego BR sprzedaje się lepiej w Czechach czy na Węgrzech niż w 38 mln Polsce - nie do zrozumienia..

Lolo filmów raczej nie ogląda się na zaliczenie tylko dla przyjemności :) Wg mnie jeśli film się zaliczyło to oznacza, że szkoda było czasu na taki czy inny film.. nie wspominając o pieniądzach gdyby się taki film kupiło w sklepie.. ale to problem marginesu ludzi w tym kraju..
lolek126 przecież "zaliczenie" w wielu dziedzinach życia właśnie jest przyjemnością ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W tym wypadku zgadzam się z Tobą w 100% a szczególnie kiedy się jest jeszcze młodym :) bo w późniejszym wieku można troszkę się przeliczyć - choć medycyna i w tym kierunku pomaga więc :- )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Netflix oprócz Wiedźmina,ze świata fantasy szykuje między innymi serialowy prequel filmu "The Dark Crystal" z lat 80-tych ;-) :
[youtube]OGzVYyV_Jsg[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Z braku laku zaliczyłem dziś na projekcji "Nowy początek", ponownie.
Śmiem stwierdzić, że jeszcze bardziej mi się podobał jak za pierwszym podejściem. Ujęcia, muzyka, klimat. Fantastico.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
O pierwszym kiedyś czytałem...
Drugi (trailer) widziałem,ale nie zajarał mnie na tyle,aby wrzucać :grin:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Mowisz, ze odmóżdżone akcyjniaki nie bałdzo? ;)

Ok.
W takim razie wymierze sobie jutro pokute , w postaci seansu Krola Artura.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mowisz, ze odmóżdżone akcyjniaki nie bałdzo? ;)

No jak nie ? :mrgreen:
Rambo-Indian-Remake-Poster-Tiger-Shroff.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Tak sobie przez moment wyobrazilem, ze Rambo z 2018, to pakistanski Tiger walczacy w Afganistanie z amerykanskim okupantem.

Savron

Well-known member
Bez reklam
O pierwszym kiedyś czytałem...
Drugi (trailer) widziałem,ale nie zajarał mnie na tyle,aby wrzucać :grin:

O, widzę że komuś sen nie służy. :grin: RA, Ty co tutaj o 3 nad ranem robisz? :)
Dziś noc muzeów w Polsce. Przyznawaj się , do którego wpadłeś? :grin:
Chociaż domyślam się. Go-go? :grin:
Już zaliczyłeś Alien vel Prometeusz 2?
Wysłałem Ci fotkę. To jest to co ja myślę o tym "filmie" i o tym , kto ten film nakręcił:mrgreen:
Skasuj potem. Czołem.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak sobie przez moment wyobrazilem, ze Rambo z 2018, to pakistanski Tiger walczacy w Afganistanie z amerykanskim okupantem.

I aby było trendy,strzelający do niego ciepłymi nabojami :hihi:

O, widzę że komuś sen nie służy. :grin: RA, Ty co tutaj o 3 nad ranem robisz? :)
Dziś noc muzeów w Polsce. Przyznawaj się , do którego wpadłeś? :grin:
Chociaż domyślam się. Go-go? :grin:

Jakoś nie mogłem zasnąć :wink:
1425232-scarfacepacino.jpg

Już zaliczyłeś Alien vel Prometeusz 2?

Jeszcze nie.Czekam na Blu... :wink:

Ostatnia edycja:
Do góry