Polecam serial Ania (Serial TV 2017- ) - Filmweb (Netflix) co prawda zaliczyłem tylko trzy odcinki, ale jak na razie jest bardzo dobrze 
Ok, kupilem tego Macbetha. Do tego Children of men i jeszcze Pete's dragon. Wszystkie 3 w steelbokach i z angielskimi napisami. Cena za sztuke okolo 50 zeta. A w Polsce wszystkie trzy tylko na dvd. Wstyd.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
lolek126 przecież "zaliczenie" w wielu dziedzinach życia właśnie jest przyjemnościąNiestety Kolego BR sprzedaje się lepiej w Czechach czy na Węgrzech niż w 38 mln Polsce - nie do zrozumienia..
Lolo filmów raczej nie ogląda się na zaliczenie tylko dla przyjemnościWg mnie jeśli film się zaliczyło to oznacza, że szkoda było czasu na taki czy inny film.. nie wspominając o pieniądzach gdyby się taki film kupiło w sklepie.. ale to problem marginesu ludzi w tym kraju..
Pytales kiedysRaccoon,a nad Netflixem myślałeś,aby oglądać starsze pozycje... ?![]()
O pierwszym kiedyś czytałem...
Drugi (trailer) widziałem,ale nie zajarał mnie na tyle,aby wrzucać![]()
A racjaChyba o C+/HBO![]()
Tak sobie przez moment wyobrazilem, ze Rambo z 2018, to pakistanski Tiger walczacy w Afganistanie z amerykanskim okupantem.
O, widzę że komuś sen nie służy.RA, Ty co tutaj o 3 nad ranem robisz?
Dziś noc muzeów w Polsce. Przyznawaj się , do którego wpadłeś?
Chociaż domyślam się. Go-go?![]()
Już zaliczyłeś Alien vel Prometeusz 2?
Jeszcze nie.Czekam na Blu...![]()