Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
This Ain't No Konwoj najlepiej ;)

Seria "This Ain't" powiadasz ?
A Hustler ma te nowe w HDR ? :wink:

Konwój na deser, lepiej będzie się spało po bluzgach Więckiewicza ;)

W takim razie tak też uczynię :grin:

Edit :
Ogladalem oba i bezpiecznie byloby zapodac Konwoj pierwszy.Przy okazji strategicznie, bo Get Out moze Cie nie uspic, a wrecz przeciwnie. Mozesz nabrac ochoty i sam kogos ukarac po filmie. Odrobina motyeacji wieczorem, bedzie jak znalazl. :)

Edytowałeś w momencie,gdy pisałem :wink:
W takim razie będę musiał rzucić monetą :grin:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wczorajsze dwa obejrzane filmy bez rewelacji,ale jak miałbym wybierać,to bardziej podobał mi się polski klimat :wink:

Looogaaaaaaaan,gdzie jeeesteeeeeeś ? :grin:

Caparzo

New member
Bez reklam
Obcy - 8+/10. Czekam na blu, tam będzie miał co sub robić.

Jest niedosyt taki sam jak po obcym i prometeuszu. Są sceny lipne, niepotrzebne, dziwne, brakuje jednego zajebiście ważnego elementu w rozwoju obcego ... Jakieś niedopatrzenie chyba :/ oczywiście są sceny super, które cieszą.
Wyjaśnienie co jak i dlaczego. Moim zdaniem Scott dobrze to obmyślił. Oby był kolejny film bo skąd obcy to wiemy ale co dalej z planetą lv-426 i statkiem?
Czuje niedosyt :popcorn:

Savron, uśmiechnij sie :p

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obcy - 8+/10. Czekam na blu, tam będzie miał co sub robić.

Jest niedosyt taki sam jak po obcym i prometeuszu. Są sceny lipne, niepotrzebne, dziwne, brakuje jednego zajebiście ważnego elementu w rozwoju obcego ... Jakieś niedopatrzenie chyba :/ oczywiście są sceny super, które cieszą.
Wyjaśnienie co jak i dlaczego. Moim zdaniem Scott dobrze to obmyślił. Oby był kolejny film bo skąd obcy to wiemy ale co dalej z planetą lv-426 i statkiem?
Czuje niedosyt :popcorn:

Savron, uśmiechnij sie :p

Prometeusz dla Ciebie był słabszy ?

Caparzo

New member
Bez reklam
Prometeusz dla Ciebie był słabszy ?

Hmmmmm, Prometeusz miał to coś, na plus inżynierowie, statek, space jockey, klimat i jeden minus Elizabeth Shaw...

w Obcym na plus Obcy, klimat, wyjaśnienie skąd się wziął, planeta i to co na niej, statek i wielki plus motyw z Elizabeth Shaw :D nie zdradzę co, ale należało się :) Do tego sprytne połączenie z Prometeuszem i dalsza niewiadoma.

Czy mi sie lepiej podobał? Prometeusza oceniam na 8/10, obcy 8+ ;P
czekam na blu ray pewnie ocena podskoczy ;)

Nawet pokusze się, że nr 1 to Obcy 8 pasażer a nr 2 w tej tematyce właśnie Obcy Przymierze potem Prometeusz :)

wucash

Active member
Bez reklam
Dla mnie Prometeusz był bardziej spójny i jakoś trzymał w napięciu. Pewnie był to też wynik odświeżenia wtedy Obcego wogóle po długim czasie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mi Prometeusz się podobał, już sporo pisałem dlaczego.
Dla mnie też miał to coś i nie ma sensu roztrząsać.

Sprawdziłem też "Logana", nie jestem fanem i być może dla kogoś ma ten film jakiś sens, ale dla mnie nuda. Nie jest przeładowany efektami i to chyba jedyny plus. Zostało mi jeszcze 30min. i nie specjalnie mam ochotę na cd.
Btw. Ta limuzyna Chryslera którą jeżdzi Logan, powinna trafić do TopGear pod strzechy Clarksona i zająć honorowe miejsce na ścianie największych żenad dizajnerkach w ostatnich 20 lat.
Już Multipla jest ładniejsza, ale Marvela nie ogarnie...

Ostatnia edycja:
Do góry