Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venom200

Member
BW może jeszcze trzymać poziom, ale Rings nie wróżę niczego dobrego. Zresztą nie wiem po co te rebooty po tak krótkim czasie.
The Ring ten z Naomi Watts to jeden z nielicznych filmów które trzymały klimat.
Tutaj obawiam się że najlepsze sceny już zobaczyliśmy w tym trailery. Oczywiście obym się mylił bo film i temat potencjał ma niesamowity .
BO oglądałem i czekałem i czekałem aż coś się zacznie i mi się film skończył hehe.
Ale w napięciu trzymał troszkę

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Raccoon jest już zapowiedź Warcrafta - w RP będzie w październiku 17 - wydania w stilu 3d/2d, zwykłe wydanie 3d/2d i wydanie tylko w 2d

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A co Ci daję ładna tapeta na ścianie?
Steel daje coś więcej jak obskurne pudełko, co tu tłumaczyć. Nie kumam tego ; )

Caparzo

New member
Bez reklam
Marne porównanie ściany co ma min 4m2 a pudełka co ma niecałe 20cm a na półce stoi tak że wysokie na niecałe 20 i wąskie na niecały centymetr?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie świruj Caparzo, równie dobrze możesz sobie tam wpisać "ładny" nowoczesny kontakt, czy pstryczek do salonu.
Ot, steel ładnie wygląda i cieszy oko - tak jak milion różnych przedmiotów które nas otaczają, akurat Ty jako majster i kolekcjoner ze swoim pokojem powinieneś to rozumieć.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Aż się boję. Film zbiera raczej słabe opinie. Na pewno pójdę w 3d, ale steel..? Ciekawe jak ceny.

Ceny proszę bardzo w stilu - 109 a zwykłe 3d - 100 ... myślę że w marketach może być deko taniej..

Od razu nastaw się że to nie jest film wiesz typu LODR czy Hobbit.. jest różnica ale jak lubisz takie klimaty to obejrzysz sobie ...:) ja nie żałuję że byłem w kinie teraz kupie jeszcze na BR i luzik ..

Caparzo to nie jest do tłumaczenia ja kupuję tylko wtedy jak cena jest taka sama, lub jest to droższe w granicach 10 zł lub tylko takie wydanie wychodzi.. dla nie których ludzi to hobby .. i cieszą ich oczy takie wydanie na półce- ja mam schowane wiec spoko ale rozumiem takich co kupują.

Wiesz to tak jak niektórzy kupują Mercedesa A klasę w super wyposażeniu i w AMG - tyle taka zabawka kosztuje co mazda 6 wywalona w kosmos po sam sufit ( mam na myśli wyposażenie) a do tego jeszcze trzeba dołożyć dobry budżetowy samochodzik, a jednak są tacy co robią takie zakupy i się cieszą z takiego samochodu.. i nie wyobrażają sobie innego.. takich rzeczy wg mnie się nie tłumaczy.. a wygląda świetnie taki samochodzik ( do tego jeszcze wystylizowany specjalnie pod klienta)- miesiąc temu widziałem na parkingu na królewskiej i rozmawiałem z właścicielem ... gość mega zadowolony z auta..

Podobnie jest z rożnymi figurkami itp (predatory, alieny itp) jedni to czuja inni nie - jak choćby ja ale w 100% rozumiem tych co lubią takie zabawki.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Co zrobić czyjeś ambicje i brak dystansu biorą górę ;)

A ja dzisiaj złamałem zakaz i byłem w kinie :D
Lubię te ostatnie seanse, 3-4 osoby na sali, nikt nie żre, nie siorbie ;)

Tak więc Czerwony Kapitan zaliczony, może błędem z mojej strony było najpierw łyknięcie wersji analogowej ;), bo wszystko odnosiłem do książki i znałem fabułę, nie mniej nie żałuję czasu poświęconego ani na czytaniu, ani na oglądaniu.
Przyzwoity film, trzymający poziom, możemy sobie tylko życzyć aby i u nas takie filmy powstawały.

Plus za scenografię wiernie oddającą początek lat 90-tych, niezłe role, w tym Stuhra, reszta nie jest mi znana, choć w kilku filmach ich widziałem.
Minus za dubbing, chyba wolałbym posłuchać w oryginale i z napisami, bo w kilku momentach było to trochę nienaturalne, choć też nie przeszkadzało jak w produkcjach anglojęzycznych.

Jednym słowem polecam :)

ps. lepiej kupić ten film na DVD, bo nie spodziewam się aby ukazał się na BD, niż rozkminiać, którą nabyć wersje gniotów, o których powyżej piszecie ;)
No chyba, że dla samych efektów, które i tak najlepsze nie są, bo fabuła Warcafta i Gods of Egypt, to dno totalne.... a tak dobrze się zapowiadały

Seizo

Active member
Bez reklam
JPRDL,ale żenada z tymi wykasowanymi postami w temacie Xboxa,gdzie pisaliśmy o tym drugim forum ;)
Że niby ktoś usunął moje posty :( Trzeba było zrobić podobny videotest na tym forum. Boshhhh ale lipa....Podwójna żenada :shock:. Człowiek poci się, nakręca klientów na zapisy u Kikiego, a tutaj takie akcje :razz::razz::razz:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie serial jest rewelka, fajna muzyka, bohaterów można znienawidzić by za chwilę wzbudzili znowu Twoją sympatię. Już nie mogę doczekać się kolejnego sezonu. Scena z Malamore w ostatnim odcinku, całuje krzyżyk i...
świetnie przedstawia dobre strony twardych gangsterów a zarazem ich wierność i gotowość do najgorszych poleceń.

Seizo
Trochę dałeś d..y z tym linkiem heh:D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze mi zostały 3 odcinki.
Póki co :eek:k:

STRANGERthings_VHSsteelberg-611x750.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zabrałem się wczoraj w nocy, a pierwsze skojarzenie to właśnie The Goonies ;)
Jestem po pierwszy odcinku, zapowiada się ciekawie.
Zobaczymy jak będzie dalej.

Do góry