Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
A wlasnie nawet nie probuj bo wtedy ja sie obraze ;)

Ogladam wlasnie "Zimne dranie" J.Cusack , B.B.Thornton - takie tam kino akcji na wesolo - nawet do obejrzenia .

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pantomima - to są żarty :p

Już daję dużego plusa za operatora bez "Parkinsona" :D :

[youtube]PC460OxDNhc[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
dzisiaj sie dowiedziałem że monolith który ma prawo do trzeciej części Niezgodnej - Wierna wyda tylko film na dvd.. i nie chodzi o to że to film który być może wielu osobom nie pasuje , chodzi o fakt że znowu ktoś decyduje za ileś ludzi którzy chętnie by kupili taki film.. bo recepta jest jedna ktoś uważa że się nie sprzeda .. niektórzy dystrybutorzy powinni się zabrać za produkcję chleba bo ten zawsze schodzi..
Film o Henrym ;-) również tylko na dvd z tego co jest na ich stronie..
Mam już tel do Pana Dyrektora który pdobno decyduje o tym więc w pon. będę dzwonił..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Może poprzednie części słabo się sprzedawały?

Pewnie tak I cz była na dvd , druga na BR ale wiesz co Ciebie to interesuje jeśli ktoś bierze się za taki interes to pewne rzeczy schodzą na drugi plan.. w 10 mln Czechach opłaca się wydawać po kilka wersji danego filmu a u nas często gęsto ten sam film jest np tylko na dvd albo dvd i BR 2d.. a u nich dvd, BR 2d BR 2d/3d i a do tego jeszcze wydanie w metalowcu ..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja mam znajomych, którzy mają odtwarzacze bluray a i tak kupują filmy dvd po 9,99 zł w Biedronce. Dystrybutorzy mają swoje statystyki, pierdoły i nimi się kierują...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz ja też widziałem nie raz jak ludzie podjeżdżają np. mercedesem czy BMW z 3-4 litrowymi silnikami i tankują gaz... ja uważam że jeśli nie stać mnie utrzymać taki samochód to kupuje merca 2 l benzynę i takim się człowiek buja a nie udaje się bambra którego nie stać zatankować..
To tak jak z tv ludzie kupują tv za 10-14 tys a pytają się jak jest z danym modelem jeśli chodzi o ściągane filmy :) szkoda nawet gadać.
Wracając do filmów powtórzę te same filmy co u nas nie wychodzą to w 10 ml Czechach wychodzą i się opłaca.. czyli wiesz może to nie kwestia opłacalności itp tylko robienie z siebie ..... którego nie stać na taki biznes..

Zobacz jak z nowym batmanem wyszło główny dystrybutor powiedział albo wydajecie również w 4k albo dziękuje za uwagę i nawet na dvd nie dostaniecie pozwolenia .. tak się robi na świecie bo albo kogoś stać albo nie.. życie jest proste.. stać mnie kupuje S klasę z 5 litrowym w AMG silnikiem i śmigam- nie stać to kupuję samochód X z silnikiem powiedzmy 1.6 i się nim bujam..

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Sam na orlenie widziałem Cayenne na gazie tankowane i Dodge Ram z silnikiem vipera ale miała fabryczną instalacje gazową. Gość maske otwierał żeby pokazać elektrownie i byłem w szoku ;) a że ktoś ma blu nie znaczy że nie może kupować w biedronce? Nie każdy jest fanem filmów po 80 zł, jak sie zadowoli dvd albo divixem. Znam takich... A nie kumam ludzi co mają kina po pare tyś i jadą ripy i to jeszcze xvid cam rozdziałka 700x 200 pix...

Lolek czy myślsz że jakiś dyrektor będzie gadał z lolkiem o mało znaczącym filmie?? Pogadaj o filmach z nim lepiej :p

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Cayenne z gazem w Krk to normalka, cała śmietanka dresiarska tak tankuję.

Nie chodzi o zakupy w biedronce tylko o filmy na DvD, które obecnie na wciskanych wszędzie tv 4K wyglądają dramatycznie. Ten sam film na bluray można kupić powiedzmy 20zł drożej. Byłem raz świadkiem napinki w biedronce przy koszyku z filmami na promocji, dwóch gości kłóciło się o ostatnią sztukę nowego Robocopa, a był 10zł tańszy niż wydanie na Bluray:D

Co do ludzi z porządnymi kinami i ripami to znam kilka osób, które na takich sprzętach oglądają camy aby się pochwalić, że są przedpremierowi:D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Sam na orlenie widziałem Cayenne na gazie tankowane i Dodge Ram z silnikiem vipera ale miała fabryczną instalacje gazową. Gość maske otwierał żeby pokazać elektrownie i byłem w szoku ;) a że ktoś ma blu nie znaczy że nie może kupować w biedronce? Nie każdy jest fanem filmów po 80 zł, jak sie zadowoli dvd albo divixem. Znam takich... A nie kumam ludzi co mają kina po pare tyś i jadą ripy i to jeszcze xvid cam rozdziałka 700x 200 pix...

Lolek czy myślsz że jakiś dyrektor będzie gadał z lolkiem o mało znaczącym filmie?? Pogadaj o filmach z nim lepiej :p

Zobaczymy w poniedziałek napiszę, dzisiaj jeszcze jest na urlopie.. wiesz mi nie chodzi o konkretny film tylko o fakt.. bo to nie jest pierwszy raz u nich i nie ostatni.... żarty sobie z ludzi robią - za dwa-trzy lata nie kupisz tv FHD od 55 cali w górę, a oni dvd tylko dają to niech na VHS się przerzucą może będzie jeszcze taniej.. :)

Do góry