Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No przecież masz full opcję od dwóch dni...

Ja się pytam na czym oglądał i jaką wersję, a nie co mam, bo sam oglądałem dziś w nocy.
Sam nie trawie przebierańców, ale obecnie mamy trójce którą w pełni akceptuje:
Watchmen
Strażnicy Galaktyki
Deadpool
Ten ostatni daje radę, bo to nic innego jak wyśmianie całej tej maskarady z którą mamy do czynienia od lat, a pytam dlatego, bo Deadpool to nie tylko kilka dobrych tekstów, a całkiem przyzwoite widowisko.
Całość świetnie się komponuje i jak dla mnie obowiązkowa pozycja na BR (w swojej kategorii).
Do tego rewelacyjny soundtrack, szczególnie "Junkie XL", sceny (ta początkowa na autostradzie) gdzie walą organy/dzwony(?) to mistrzostwo, ciary przechodzą, jak ktoś to oglądał na jakiś wypierdkach to nie ma o czym gadać.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Sa rozne wersje.
Ja np widzialem 2.
Za pierwszym razem przysnalem troche wczesniej, niz za 2. ;)
I tym sposobem mialem Extended edition.

Dubek

Member
Bez reklam
Miałem 8gb wersję więc obraz ok, humor co najwyżej średni, fabuła taka sobie, zwykły film o superbohaterach. Guardiansi i Watchmeni o klasę jak nie o dwie klasy wyżej. A na czym oglądałem? Na 43 calowym TV LG, tyle mi starczy.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ciekawy jestem tego filmu bo to taki nie do końca film o super bohaterach - na pewno nie jest to taki typowy Marvel ale dopiero ocenię w czerwcu - bo premiera jest na czerwiec przewidziana..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Spodoba Ci się, ale z dzieciakami lepiej nie oglądaj ;)
Ps. Jutro Ci Lolek odpiszę, nie miałem dostępu do tego lapka.

Ps2. Też nie znałem Deadpoola, ale ten faktycznie jest inny, albo inaczej - jest taki jak powinien być ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Spoko :) a co do filmu to po trailerach można właśnie zobaczyć że dzidziom to raczej Producent nie poleciłby tego filmu :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Trudno się połapać w tych bohaterach:

Funny-GIF-Marvel-Comics-Characters.gif

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Spoko :) a co do filmu to po trailerach można właśnie zobaczyć że dzidziom to raczej Producent nie poleciłby tego filmu :)

To tak jak Punisher,Watchman,Blade i zapewne przyszły Lobo z Marvel/DC Comics ;-)

Ale jak widać film z R-ką też potrafi zarobić."Deadpool" pobił nawet "Matrix Rewolucje " plasując się na pierwszym miejscu w tej kategorii boxoffice ;-)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Spadex zrobil sie teraz widowsikiem zespolowym.
League of Justice, Avangers Assamble. Juz nawet Iron Man ze Spidermanem teraz lata ;)
Mecz koszykowki Marvel vs DC juz moga spokojnie zorganizowac, a za pare lat to nawet i footballowy.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Będą nawet w przyszłości rodzić małych superbohaterów...:D;)
Tylko żeby nie szli modną dzisiaj drogą gejostwa,gdzie np. Kapitan Ameryka i Iron Man,będą się superbzykali :mrgreen:

Do góry