Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"Projekt Lazarus" odpuściłem,pomimo że bardzo lubię horrory...;)

Nawiązując do mojego wcześniejszego posta ;) ,obejrzałem :
Dziewczyna z portretu (2015) - IMDb
Temat dosyć kontrowersyjny i pewnie niektóre osoby nie będą chciały oglądać,jednak jeśli chodzi o grę aktorską,to w przypadku Eddiego Redmayne jak i Alicji Vikander,nominacje do Oscarów jak najbardziej zasłużone ;)

Carol (2015) - IMDb
Szczerze,to liczyłem na więcej...Ogólnie wynudził mnie ten film ;)
A tak w ogóle,jakość Blu-ray (video) w wydaniu tego filmu,to jakieś nieporozumienie ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Gdyby tylko dalo sie obstawiac Twoje reakcje na PaddyPower, to bylbym bogatym czlowiekiem nawet przy oddsach 1/100. ;)
Wiem ze pokazal sie Brooklyn, ale wez moze lepiej zrob przerwe i obejrzyj jakies killim ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
"Projekt Lazarus" odpuściłem,pomimo że bardzo lubię horrory...;)

Nawiązując do mojego wcześniejszego posta ;) ,obejrzałem :
Dziewczyna z portretu (2015) - IMDb
Temat dosyć kontrowersyjny i pewnie niektóre osoby nie będą chciały oglądać,jednak jeśli chodzi o grę aktorską,to w przypadku Eddiego Redmayne jak i Alicji Vikander,nominacje do Oscarów jak najbardziej zasłużone ;)

Carol (2015) - IMDb
Szczerze,to liczyłem na więcej...Ogólnie wynudził mnie ten film ;)
A tak w ogóle,jakość Blu-ray (video) w wydaniu tego filmu,to jakieś nieporozumienie ;)

Projekt lazarus obejrzałem ale film typowy na raz...

Co do filmu John Wick to jak ja to mówię film z gatunku zabili go i uciekł , w tv można obejrzeć ale na BR dalej nie czuje potrzeby mieć tej pozycji.. muzyka momentami tak już dawała mi czadu że zmniejszyłem potencjometr na amplituenrze bo zaczynało mnie to już męczyć, nie wspominając że strzały były na poziomie głośności muzyki, a czasem odnosiłem wrażenie że muzyka była głośniejsza... Aż się boję jak matrix by zareagował jakby mu zbili np żonę skoro po zabiciu psa tyle osób zabił :) oczywiście żartuje..
W. Dafoe zabity a brzuch tak mu "latał" że aż przykro było patrzeć... na tę scenę nie wiem jak oni tego nie zauważyli... generalnie dobrze czasem poczekać na film w tv...
Ale samochodzik mi się podobał :) Ale II cz będzie w 2017 roku to zobaczymy co będzie w drugiej odsłonie...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,to co nic nie mówiłeś,że znasz mój gust filmowy lepiej ode mnie ?
Być może zaoszczędziłoby mi to dwóch nudnych godzin :)
No dobra,może Blanchett zagrała nieźle ale jakoś oglądając ostatnio jej wyraz twarzy,mam poczucie "zmęczenia/zdołowania".Kobieta bez życia w oczach...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,to co nic nie mówiłeś,że znasz mój gust filmowy lepiej ode mnie ?
Być może zaoszczędziłoby mi to dwóch nudnych godzin :)
No dobra,może Blanchett zagrała nieźle ale jakoś oglądając ostatnio jej wyraz twarzy,mam poczucie "zmęczenia/zdołowania".Kobieta bez życia w oczach...
Alez mowiem. Niejednokrotnie mowilem Ci, zebys sobie cos darowal, a Ty zawsze na przekor. Niestety mowienie Ci, ze cos jest super nie powoduje reakcji odwrotnej. No to kogo winic ? ;)
Jak jestes takim milosnikiem sztuki wyrazania wszystkiego oczami, to obawiam sie, ze po Revenancie juz cokolwiek innego bedzie dla Ciebie do kitu . Nawet kulawy Eddie ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A mógłbyś mi napisać listę bardziej znanych filmów (powiedzmy na kilka miesięcy do przodu) ,które mi się nie spodobają ?
Po co będę tracił czas...
Z góry dzięki :)

venom200

Member
Obejrzałem dziś Ostatni łowca czarownic z "Ridikiem".
Więcej spodziewałem się po filmie ale tragedii nie było tylko nie potrzebnie czekałem z seansem aż dzieciaki pójdą spać bo to w sumie takie rodzinne kino😃

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Venom,podoba mi się Twoje podejście do tematu filmów :) - "Crimson Peak" dla Gimbazy..."Łowca Czarownic" - kino rodzinne...Widzę że lubisz starą szkołę jazdy bez cenzury a nie jakieś "damskie" ugrzecznianie w dzisiejszych czasach...

To może być wizualnie niezłe :
[youtube]gkmhppxFk84[/youtube]

P.S.
"Triple 9" coś średnio wystartował z ocenami :
Psy mafii (2016) - IMDb

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem dziś Ostatni łowca czarownic z "Ridikiem".
Więcej spodziewałem się po filmie ale tragedii nie było tylko nie potrzebnie czekałem z seansem aż dzieciaki pójdą spać bo to w sumie takie rodzinne kino😃

Trochę starsze dzieci na luzaka mogą oglądać... :)

venom200

Member
Venom,podoba mi się Twoje podejście do tematu filmów :) - "Crimson Peak" dla Gimbazy..."Łowca Czarownic" - kino rodzinne...Widzę że lubisz starą szkołę jazdy bez cenzury a nie jakieś "damskie" ugrzecznianie w dzisiejszych czasach...

To może być wizualnie niezłe :
[youtube]gkmhppxFk84[/youtube]

P.S.
"Triple 9" coś średnio wystartował z ocenami :
Psy mafii (2016) - IMDb
A powiedz czy też tak nie masz. Skoro ktoś się decyduje na horror to niech będzie to horror a nie jakieś pitu pitu.
Od razu zaznaczam że nie nawidze filmów które mnie obrzydzaja np hostel takich produkcji nie toleruje.
A teraz niby horror niby duchy czarownice a wszystko jakieś takie ugrzecznione jest. Ostatni dobry mocny horror to Zbaw nas od wszystkiego złego z E. Bana i Obecność i Sinister. Więcej produkcji nie przychodzi mi do głowy

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Aż się prosi o poniższą fotkę:

81f267e83e7141c85f82176bc8c5f67d.jpg

Do góry