"Projekt Lazarus" odpuściłem,pomimo że bardzo lubię horrory...
Nawiązując do mojego wcześniejszego posta,obejrzałem :
Dziewczyna z portretu (2015) - IMDb
Temat dosyć kontrowersyjny i pewnie niektóre osoby nie będą chciały oglądać,jednak jeśli chodzi o grę aktorską,to w przypadku Eddiego Redmayne jak i Alicji Vikander,nominacje do Oscarów jak najbardziej zasłużone
Carol (2015) - IMDb
Szczerze,to liczyłem na więcej...Ogólnie wynudził mnie ten film
A tak w ogóle,jakość Blu-ray (video) w wydaniu tego filmu,to jakieś nieporozumienie![]()
Alez mowiem. Niejednokrotnie mowilem Ci, zebys sobie cos darowal, a Ty zawsze na przekor. Niestety mowienie Ci, ze cos jest super nie powoduje reakcji odwrotnej. No to kogo winic ?Bubafat,to co nic nie mówiłeś,że znasz mój gust filmowy lepiej ode mnie ?
Być może zaoszczędziłoby mi to dwóch nudnych godzin
No dobra,może Blanchett zagrała nieźle ale jakoś oglądając ostatnio jej wyraz twarzy,mam poczucie "zmęczenia/zdołowania".Kobieta bez życia w oczach...
Piramida.
Cos specjalnie dla Ciebie i zwolennikow oldschoolu.
[Youtube]oGk9RiWwei0[/Youtube]
Obejrzałem dziś Ostatni łowca czarownic z "Ridikiem".
Więcej spodziewałem się po filmie ale tragedii nie było tylko nie potrzebnie czekałem z seansem aż dzieciaki pójdą spać bo to w sumie takie rodzinne kino
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
A powiedz czy też tak nie masz. Skoro ktoś się decyduje na horror to niech będzie to horror a nie jakieś pitu pitu.Venom,podoba mi się Twoje podejście do tematu filmów- "Crimson Peak" dla Gimbazy..."Łowca Czarownic" - kino rodzinne...Widzę że lubisz starą szkołę jazdy bez cenzury a nie jakieś "damskie" ugrzecznianie w dzisiejszych czasach...
To może być wizualnie niezłe :
[youtube]gkmhppxFk84[/youtube]
P.S.
"Triple 9" coś średnio wystartował z ocenami :
Psy mafii (2016) - IMDb
Ostatni dobry mocny horror to Zbaw nas od wszystkiego złego z E. Bana i Obecność i Sinister. Więcej produkcji nie przychodzi mi do głowy
Aż się prosi o poniższą fotkę:
![]()