Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Raccoon,wczoraj inny Raccoon też pisał że zaliczył "Boyhood".To już chyba trzeci Raccoon na tym forum :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak ten serial wypada w późniejszych sezonach (4,5) ?
Czuć trochę zmęczenie materiału,czy cały czas jest wysoki poziom ? :)

Henry

Active member
Bez reklam
Ostatnia seria najmniej mi się podobała, ale i tak z utęsknieniem czekam na nową.
Tam jest tyle wątków, że nie sposób je oddać nawet w serialu, w stosunku do książek jest bardzo dużo skrótów, część jest traktowana po łepkach, część zupełnie pomijana.
Ale poziom cały czas wysoki :)

venom200

Member
Creed zaliczony ehhh jaki ten film jest łatwy do przewidzenia, kolejne story by American .
Żona juz się na mnie wkurzała bo wyglądało to jakbym oglądał 2 raz ten film. Tak wiedziałem jak będzie wyglądać zakończenie.
Ale sam film dobry żeby nie było warty obejrzenia ale ja również uważam że southpaw lepszy zdecydowanie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak ten serial wypada w późniejszych sezonach (4,5) ?
Czuć trochę zmęczenie materiału,czy cały czas jest wysoki poziom ? :)

Ja tak jak Henry uważam że ostatni sezon najsłabszy ale naprawdę wg mnie serial trzyma poziom..
ale serial Pacyfik też lubiłem :) i ten dźwięk super..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Biorąc pod uwagę całokształt (naciągany i przewidywalny) nie zdziwiłbym się gdyby się zakończyło inaczej, ale bez spoilerów ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Przecież to wyszło po 15 min filmu bo na logikę jakby to inaczej zakończyli bo byłoby jakieś o śmiesznie widza

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

To był...
giphy.gif

:mrgreen:;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Biorąc pod uwagę całokształt (naciągany i przewidywalny) nie zdziwiłbym się gdyby się zakończyło inaczej, ale bez spoilerów ;)

Strasznie mnie zachęcasz abym tego nie oglądał nawet w tv puls :blagam: jeśli Southpaw jest lepszy to co to musi być za gniot ;P ja przy Gylenhalu wytrzymałem tylko do połowy :bober:

Pokładam w tej produkcji ogromne nadzieje.
https://www.youtube.com/watch?v=biG8R1yGouY

ja też, tylko w naszym zaścianku film dopiero 22 kwietnia a na świecie 9 marca :kom:

a to czytaliście ??
http://www.filmweb.pl/news/FOTO:+Predator+w+końcu+nadejdzie-1158503

Ostatnia edycja:

andromedix

New member
Według mnie najlepszym ostatnio filmem jest Zjawa - z pewnością zgarnie kilka oscarów. Być może Leo znów obejdzie się smakiem, ale tym razem naprawdę zasługuje na statuetkę.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W Alicji pewnie kilka fajnych efektów w 3d będzie , podobno I cz tez była fajna w 3d - - nie wiem bo ja mam na dvd.. ale coś tak słyszałem..

Do góry