Lolek, tym kupowaniem filmów bym się tak nie przejmował.
Ja jak mam ochotę, wrzucam film do koszyka, oglądam i zapominam.
Zwisa mi to co będzie za rok, czy dwa. Cieszę się chwilą obecną.
Pewnie że można rożnie robić to też nie oznacza że zaraz przestanę kupować filmy ale na pewno będę kupował podchodząc trochę w inny sposób .. bo ja już nie wierzę tym pajacom z różnych firm rtv co wymyślają co roku jakieś bzdurne gadżety zamiast iść np w jakość, a w zamian tego zabierają np podświetlenie full led ( ewentualnie dają w topowym tv za pieniądze które mało kto wyda na coś takiego jak tv) albo choćby 3d które jeśli ludzie Ci co lubią sami sobie kupią okulary to koszt 3d w tv jest naprawdę mały ale w zamian tego wrzucą popierdułki gadanie z tv , machanie łapkami do tv i wiele innych dziwactw ... wczoraj rozmawiałem z Gościem i mówił może to myk taki żeby po pierwsze wysprzedać tv obecne z 3d a np na drugi rok od nowa wprowadza 3d bo uznają że jednak ludzie chcą

i w kilku modelach będzie ale wyczujesz o co im chodzi... A nie wspomnę o tych reklamach z 3d firm rtv i o ludziach z branży jak to zachwalali i co to miało nie być i jaka to przyszłość czeka 3d ..
Pewnie można te filmy sobie włożyć to półki tak jak ja mam i o nich zapomnieć ale powiedzmy ja mam około 40 w 3d , Raccoon ma więcej bo On dużo tez bajek kupuje w 3d to są jednak pieniądze i to nie małe.. ale znam Gościa co ma ponad 150 filmów w 3d i co połozy sobie filmy na półeczkę i będzie się nimi delektował oczami ;;; banda złodziei i naciągaczy ////
Zobacz jak wszedł Atmos ileś ludzi kopiło specjalnie z tego powodu amplitunery, głośniki sufitowe - sami montowali albo ekpia im montowała bo chcieli poczuć coś więcej - załóżmy że jest to odczuwalne dla tych osób - prawda? I za dwa lata wyjdzie misu X i powie koniec z Atmosem to już przeżytek więc nie będzie już robionych filmów z tą ścieżką dźwiękowa bo zrobimy coś innego... ale oczywiście amplitunery te nie będą w stanie odtworzy tego dźwięku
Zobacz co z tv się dzieje - po dwóch latach często gęsto tv już nie jest do naprawy jak się rozwali - samochody ludzie mają po 10-12 lat i są reperowane i jakoś to się kręci, a w tej branży tylko chodzi żeby wydoić klienta i o nic więcej.. a sprzęt tez swoje kosztuje i niektórzy nie jeżdżą samochodami takimi ile ludzie wydaja na sprzęt rtv, a pomimo tego mają człowieka daleko w .... Takie to jest nasze rtv....