Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kasy zarobi i na emeryturkę jak znalazł

Z pewnością przygarnie sporą sumkę.
Gdy odszedł Paul,to Vin będzie teraz najbardziej rozpoznawalną osobą serii.
Akcja ósemka ma dziać się w Nowym Jorku ;)

fast-8.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
No "sredniaczek" zgoda. a8le za to importowany, z ciekawa obsada. Poza tym, przeciez Ty lubisz sredniaczki. Filmy dobre moglyby dla Ciebie nie istniec ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Dobra, dobra, spod tego hełmofonu (co w awatarze) nie widać łez....
Caparzo, to taki ukryty romantyk :D

[Raccoon]

New member
Bez reklam
A ja dziś obejrzałem dwa lekkie i ZAJEBISTE filmy!

Na bd Rango. Oskarowa animacja Verbinskiego. AV i fabuła wymiataja. Western ze zwierzętami. Polecam!!! Dla dorosłych. Mój syn jeszcze za mały.

Drugi film w tv - Projekt X. Gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu temat! Na wieczorny seans przy alko rewelacyjny movie :) Długo się szykowalem na ten film i nie zawiodłem się. Film o imprezie i nic więcej, ale za to jakiej imprezie :) :) :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem dzisiaj połowę polskiego filmu "Chemia".
Myślałem że to będzie dramat,a to jakaś dramato-psudokomedia,która stara się być inna/dziwna ale jakoś mnie nie zaskoczy...
Lipa ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A ja dziś obejrzałem dwa lekkie i ZAJEBISTE filmy!
Drugi film w tv - Projekt X. Gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu temat! Na wieczorny seans przy alko rewelacyjny movie :) Długo się szykowalem na ten film i nie zawiodłem się. Film o imprezie i nic więcej, ale za to jakiej imprezie :) :) :)

Muszę odświeżyć, do piwa, na sobotni wieczór w tle? Bomba ;)
Jako ciekawostka:
http://www.hdtv.com.pl/forum/806121-post7.html

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego to czekamy razem - mam nadzieję że będzie fajnie, a M. Bay jak się zabiera za film to można liczyć na fajerwerki :)

Do góry