Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Nie nie. Jest różnica. FF to kino bardziej na serio. Tam to latanie itd jest już trochę przesadzone. Tutaj jest inna konwencja. Pastisz filmowy i świadome puszczanie oka do widza. Dostajesz to co jest w karcie dań. Przy FF zamawiasz danie i... dostajesz coś innego.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Hyhy obejrzałem i muszę przyznać że.... marny. Film pewnie jeszcze gorszy. Olga ma fajną pupę i jak dla mnie brak talentu ;-)

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Na Blu-ray nie widzę zapowiedzi...,chociaż w necie śmigają jakieś wersje 1080p...:wink:

Olga ma fajną pupę i jak dla mnie brak talentu :wink:

No niestety.Aktorką nie jest za dobrą...ale co tam... :wink:

Olga_Kurylenko14.jpg

venom200

Member
Jestem po obejrzeniu San Andreas i tak jako film to powiem tylko tyle że podobny do 2012 z plusem jednak na SA - lepiej mi się podobał. Efekty tez więcej i lepiej zrobione ale różnica między tymi filmami jest dosyć spora wiec i technologia poszła do przodu.
A pod względem wizualnym - obraz fajny a dźwiękowo zabija wiec Armanig warto mieć ten film :) powiem tyle że podobna klasa jak Epicentrum.. trzeba byłoby raz jeszcze obejrzeć i ocenić który z nich jest lepszy.. Ale naprawdę jest zrobiony dźwiękowo genialnie..
Raz jeszcze powtórzę, że jak film jest zrobiony dobrze to 60% volume i jest świetnie czyli tak jak powinien wyglądać film w dzisiejszych czasach.. i to czego oczekują ludzie którzy kupują oryginalne filmy wydając spore pieniądze patrząc na polskie zarobki. Tak trzymać ...
I ta dziewczyna Blake - i te piersi :)
To prawda nie mogłem oderwać wzroku z jej dekoltu.
Masakra jak ta dziewczyna ma zbudowaną klatkę piersiową że tak powiem

jarjar82

New member
Terminator Geneza....i co tu z tym produktem zrobić..a raczej jego oceną. Film oglądać na dwie raty. Najpierw zasnęło mi się od połowy, a za drugim razem od początku do polowy. Straszne to...bo jako mega fan...a raczej fanatyk, czekałem na kolejnego T z wypiekami :(
Mam problem z oceną filmu....nie wiem czy to jest bardzo poważne podejście do serii...czy może zamierzony lekki pastisz. Dobór. Aktorów wg mnie tragiczny. Nie mogłem znieść takiej Sarrry "Łoconor"...Kylle Reese dopełniał obraz nędzy i rozpaczy :(. Mimo wszystko to nie Hamlet....i czarę goryczy przelewa sam T800... Nie trafił do mnie z tymi gagami ...wrecz wkurr na maxa. Siwy Terminator z komediowymi tekstami ..gorszych lotów niż w najslabszej odslonie jaka byla 3 cz Elektronickiego Mordulca :/
O efektach w tych czasach juz się nie ma sensu rozpisywać....tam gdzie trzeba są i wyglądają świetnie...reszta jest milczeniem ....

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie nie. Jest różnica. FF to kino bardziej na serio. Tam to latanie itd jest już trochę przesadzone. Tutaj jest inna konwencja. Pastisz filmowy i świadome puszczanie oka do widza. Dostajesz to co jest w karcie dań. Przy FF zamawiasz danie i... dostajesz coś innego.

Według mnie Szybkich i....... nie można brać na serio.... Ale to moje zdanie... W przeciwnym wypadku ją pewnie zakończyłbym tę serię gdzieś na około 4 cz.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z doborem aktorów w t5 to racja.... Same łajzy których nie lubie ;)

Wiesz to wszystko jest kwestia gustu - zapewne inni aktorzy zagraliby inaczej może lepiej kto to wie.. ale dla przykłady bohaterka tego filmy w Grze o Tron jednak pokonała w kastingu wiele innych dziewczyn do roli w tym serialu i jakoś przekonała Producentów do siebie swoją grą.. A to już jakby nie patrzeć kilka sezonów.. a to najdroższy albo prawie najdroższy serial HBO i nagrodzony wieloma nagrodami..

Aczkolwiek ja jestem tego zdania co Bubufat gry aktorskiej nie oceniam bo w pewnych filmach i tak to jest drugą rzeczą na jaką się patrzy - przykładów jest wiele ... można byłoby pisać i pisać..
Do tego mamy uprzedzenia co do aktorów, a to też wpływa na ocenę...
A żeby być precyzyjnym w tym i szczerym do bólu żeby oceniać grę aktorską to wypadałoby mieć choć pokrewne wykształcenie z aktorstwem żeby to było wiarygodne i podparte praktyką.
Ale ile ludzi tyle zdań..
Masz rację. Trochę nieprecyzyjnie się wyrazilem. Ale jednak film nie puszcza oka jak ten hinduski :)

Spoko, ja do tej serii mam lajtowe podejście ale prawda jest taka jak napisałem ... oczywiście moja prawda :)

Do góry