No super... ale wiązanie sznurówki machaniem nogą przerosło mnie już hehehehe
kiedy?
Olga ma fajną pupę i jak dla mnie brak talentu![]()
Wow!!!!! Ja to chcę![]()
To prawda nie mogłem oderwać wzroku z jej dekoltu.Jestem po obejrzeniu San Andreas i tak jako film to powiem tylko tyle że podobny do 2012 z plusem jednak na SA - lepiej mi się podobał. Efekty tez więcej i lepiej zrobione ale różnica między tymi filmami jest dosyć spora wiec i technologia poszła do przodu.
A pod względem wizualnym - obraz fajny a dźwiękowo zabija wiec Armanig warto mieć ten filmpowiem tyle że podobna klasa jak Epicentrum.. trzeba byłoby raz jeszcze obejrzeć i ocenić który z nich jest lepszy.. Ale naprawdę jest zrobiony dźwiękowo genialnie..
Raz jeszcze powtórzę, że jak film jest zrobiony dobrze to 60% volume i jest świetnie czyli tak jak powinien wyglądać film w dzisiejszych czasach.. i to czego oczekują ludzie którzy kupują oryginalne filmy wydając spore pieniądze patrząc na polskie zarobki. Tak trzymać ...
I ta dziewczyna Blake - i te piersi![]()
To już było... Laska tajny agent. Ktoś jej szuka... Pościgi, karate, bla bla bla to już wole te sznurówki![]()
Nie nie. Jest różnica. FF to kino bardziej na serio. Tam to latanie itd jest już trochę przesadzone. Tutaj jest inna konwencja. Pastisz filmowy i świadome puszczanie oka do widza. Dostajesz to co jest w karcie dań. Przy FF zamawiasz danie i... dostajesz coś innego.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Z doborem aktorów w t5 to racja.... Same łajzy których nie lubie![]()
Masz rację. Trochę nieprecyzyjnie się wyrazilem. Ale jednak film nie puszcza oka jak ten hinduski
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
O to moze byc ciekawa zabawa.Z doborem aktorów w t5 to racja.... Same łajzy których nie lubie![]()