Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zaciekawił mnie opis irlandzkiego dramatu "Room" z 2015r.

Cytat :
Jack ma pięć lat, gdy dowiaduje się od mamy, że pokój w którym mieszka z nią od urodzenia nie jest całym światem. Wychował się tu myśląc, że po drugiej stronie ścian jest pustka. Teraz matka decyduje się powiedzieć mu prawdę i z jego pomocą podjąć walkę o wolność. Od prawie 6 lat są tu więzieni przez człowieka, który każe nazywać się Dużym Nickiem. Izoluje ich od świata, grożąc, że próba ucieczki zostanie ukarana śmiercią. Mama obmyśla niezwykle ryzykowny plan, którego głównym bohaterem ma być właśnie Jack. Wkrótce okaże się, że nie samo odzyskanie wolności jest największym wyzwaniem, ale konieczność odnalezienia się w niej i nauka życia na nowo.

Trailer jest dosyć ciekawy,jednak nie wrzucam...
Jak ktoś się skusi,będzie ciekawiej...:)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
O żesz, włączam MTV PL a tam Warsaw shore czyli po naszemu zdaje się "Ekipa" i co ja widzę, kobitki latają z waginami na wierzchu, jakiś małolat wywija swoją maczugą, pukanie, macanie, nosz kurna czuję się jak po wieloletnim śnie zimowym. Ja się nie dziwie, że dzisiejsza gimbaza taka zidiocona.
Sam Rocco by się za głowę złapał, a pomyśleć, że kiedyś był to doskonały kanał muzyczny ;)

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
O żesz, włączam MTV PL a tam Warsaw shore czyli po naszemu zdaje się "Ekipa" i co ja widzę, kobitki latają z waginami na wierzchu, jakiś małolat wywija swoją maczugą, pukanie, macanie, nosz kurna czuję się jak po wieloletnim śnie zimowym. Ja się nie dziwie, że dzisiejsza gimbaza taka zidiocona.
Sam Rocco by się za głowę złapał, a pomyśleć, że kiedyś był to doskonały kanał muzyczny ;)

15 lat na rynku ale nie powiedzialbym aby to kiedykolwiek byl to doskonaly kanal muzyczny bez wzgl na upodobania muzyczne .

Co do samego programu - "najpierw idzie gadka , potem lapy w ruch,wylize cie jak francuz, wsadze jezyk w ucho , zrobimy to jak psy , bede szarpal cie za kudly.... " - motto pzewodnie uczestnikow wiec za wiele nie ma sie co spodziewac po za latajacymi kobitkami z wagina na wierzchu,malolatem wymachujacym swa maczuga.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Z perspektywy czasu, dla mnie Mtv (Networks - globalnie, w europie, a następnie w PL) ze swoim starym VH1 to były doskonałe stacje.
To była maszyna do promowania prawdziwych talentów, nie chodzi tu już o gusta, a o ramówkę, styl, kształtowanie gustów
(jakie by nie były Rock/Pop/Metal/Rap).
Yo! MTV Raps, Rap Battle, wszelkiej maści tribute!, koncerty, wywiady, dokumenty i cała genialna reszta którą trudno spamiętać.
Na YT jest namiastka.
To były piękne czasy, żeby nie powiedzieć czasy w których muzyka łączyła narody.

Dziś to niewyobrażalny shit. Już jak "Jackass" wchodził w ramówke wiedziałem, że to początek końca, potem nieplanowane ciąże, jakieś metamorfozy, a teraz "Ekipa".
Ja rozumiem, że na sexie robi się najlepszą kase, ale niech to będą faktycznie wirachy, a nie promowanie takiego shitu.
Mi to zwisa, ale jak pomyślę, że małolaty łykają tą papkę i przyjdzie nam obcować z takimi za kilkanaście lat, to nóż się otwiera w kieszeni. No, ale brawa dla pomysłodawców i producentów, ważne, że hajs się zgadza.

Nagie ładne waginy nie są złe

Jasne, byle ich właścicielki nie były zachlane i zarzygane.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Niestety dzisiaj coraz więcej stacji nadaje programy,które nie są ściśle powiązane z ich "założoną tematyką".
Np. kilka dni temu ruszył kanał Discovery Science w "HD".Szkoda tylko że 80 % pozycji tam puszczanych,nie jest związananych z science...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Emilia Clarke,według magazynu dla mężczyzn "Esquire",została wybrana najseksowniejszą kobietą roku.
Może i są ładniejsze,jednak jak dla mnie Emilia ma dużo seksapilu ;-)

emilia-clarke-hot-37160db944a57234ac9bf1ea9e99ae58-big-12129.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj Jurassic world i tak jak pisałem wcześniej film od strony technicznej spoko można brać, i do tego przyzwoite 3d, choć liczyłem na więcej jeśli chodzi o ten aspekt ..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wiem, to już standard. Podobnie jak silikon w Miami ;)
W sumie nie mam nic przeciwko, ale jak widuje na żywo, to mam wrażenie, że strasznie nadąsane te laski z pompką na wargach.

Do góry