Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek dobrze pisze. Ten drugi, Incredible, z Nortonem. I tylko ten Hulk wchodzi w kanon MCU. Poza tym ten film jest niezły do zabawy subem. I... ogólnie to fajny film. Jak dwa pierwsze Iron Many :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

lobos

New member
Bez reklam
Jest Incredible Hulk za 30zł w MM ;-)
Zamówiłem sobie jeszcze Gladiatora 25zł (+10zł kurier, bo w Krakowie nie mają).
Za 3,5 dyszki się opłaca do kolekcji ;-)

lobos

New member
Bez reklam
Kurcze, wciąga mnie... :-D Mam dopiero kilka filmów, ale ile jeszcze do kupienia z zaległości... a i na bieżąco nowości też trzeba mieć ;-)

lobos

New member
Bez reklam
Co nie zmienia faktu, że jestem wku... :x Jeszcze zamrozili mi moje 35zł! ;-)
Niby do 14 dni mają wg. regulaminu na zwrot przelewu na konto. Żenada!
Szanujący się sklep powinien zaproponować w ramach rekompensaty za ICH błąd jakąś inną promocję a oni mają Cię gdzieś.
Dla przykładu ostatnio zamówiłem sobie buty w sklepie internetowym Timberlanda.
Pisali, że zamówienie w realizacji i zostanie wysłane.
Po czym następnego dnia piszą, że bardzo przepraszają, ale na magazynie okazało się że ta ostatnia para jest uszkodzona i nie mogą mi jej wysłać, ALE...
W ramach zadośćuczynienia przesyłają kod na rabat 20% na wszystkie buty z e-sklepu nawet te, które już są przecenione!
Co prawda do wykorzystania w tydzień, ale to rozumiem i takie firmy cenię :eek:k:

DeeBass

New member
Bez reklam
Firmy chwalą się standardami i dbałością o klienta ale widać każda po swojemu i nie zawsze zgodnie z oczekiwaniami tychże klientów. Ale założenia są piękne...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widzę, że są obecnie dwie oferty: 2 for 10 i 6.99 (GBP)
Pytanie, czy było jeszcze taniej? Bo jak nie, to jaki sens dla tych paru pln się stresować? ;)

Ostatnia edycja:
Do góry