Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Do browarów na weekend ;-)

Walka o pas mistrza świata w wadze ciężkiej UFC

http://www.sherdog.com/events/UFC-188-Velasquez-vs-Werdum-42205
maxresdefault.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jedynkę oglądałeś ? Do kin trochę ludzi poszło zarówno na I cz jak i na II cz.... ja poczekam obejrzę w C + albo w HBO...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jedynkę widziałem,jednak dwójka był robiona w taki tandetny sposób (również praca kamery) że nie dało się tego oglądać...;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak obejrzę to napiszę swoje spostrzeżenia... Domagała podobno nieźle zagrał - w jedynce mi się podobał...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mnie akurat ten Domagała nie zachwycił.Próbował być na siłę śmieszny ale mu nie wyszło.
Co drugi mój kumpel z osiedla jest zabawniejszy od niego...;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zazdroszczę Kolegów :) dla mnie coś ma chłopak w sobie tym bardziej że ma za teścia odpowiedniego aktora, a nie wykorzystuje tego...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To na pewno tak jak wiele innych rzeczy - dla każdego co innego jest w życiu ważne ...ja mu tam życzę jak najlepiej..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz ja go w kilku raptem filmach oglądałem nie sa to arcydzieła ( 80 mln, weekend, wkręceni, + kilka seriali leciało z nim + teatr), ale tak jak mówię na jego miejscu inni ( 9 na 10) tescia by wykorzystało i byłby mega gwiazda jak Karolak a tak to jest gdzieś za kurtyną gdzie stara sie przebić .. Do tego pamiętaj ze dużo naszych aktorów w filmach gra nie za często, a znacznie więcej w teatrach..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest na razie taki jaki jest więcej w teatrze gra jak w filmach. A u nas w RP w filmach to wiesz kto gra te same twarze tylko się wymieniają między sobą.. Zamknięty klan.

Do góry