No , zaraz na dysku będę miał American Sniper Dolby Atmosokaże się czy warto było czekać
Masz zainstalowanego Atmosa w chacie... ?![]()
Już w Polsce Premiera była??
Jak wspominałem już , nie chce wyjść na NIE przeciwko Atmosowi ale człowiek zainwestuje kasę w głośniki na suficie i 3 efekty maks 5 i wielkie mi Atmos..naciagane
Nie miałem polskiego wydania...![]()
Inwestujesz raz...,a filmów w przyszłości będzie wchooooy...![]()
myślę że wiesz kogo mam na myśli..
Piramida Koledze też chyba chodziło o ilość tych efektów w danym filmie że jest to mała ilość - ale to też pewnie kwestia danego filmu..
Ja myślę że najlepiej byłoby się wypowiadać,jak kilka z nas miałoby już zaliczonych parę seansów z systemem Dolby Atmos...![]()
Poza tym tak jak napisał Armanig,zamontował i już zapomniał o problemach związanych z instalacją,a cieszy się dodatkowymi efektami...W jednym filmie może być tylko 3... a w jakimś innym w przyszłości - np. 23
Willa Smitha ?![]()
Piramida Koledze też chyba chodziło o ilość tych efektów w danym filmie że jest to mała ilość - ale to też pewnie kwestia danego filmu..
A propo filmu Suicide Squad to faktycznie kilka buziaczków jest znanych i przynajmniej jedna jest bardzo fajnamyślę że wiesz kogo mam na myśli..
Robertuss,ja nie rozumiem jednego.Kiedyś się jarałeś Atmosem i wklejałeś zdjęcia z tym związane np. jak Transformers przelatuje nad głowami...
Teraz,pomimo że piszesz że nie jesteś przeciwnikiem,wygląda to na jakieś negatywne podejście...![]()