Armanig ,a słyszałeś o systemie nagłośnienia Floor Atmos ?
Głośniki będą montowane także w podłodze i mają być skierowane w stronę oglądającego.Jednak aby w 100 % się nimi cieszyć,trzeba będzie siedzieć w środku pokoju na podwyższonej kanapie/fotelu przepuszczającymi dźwięk![]()
Chris Pine dobrze zagrał![]()
Panowie nie szalejcie tak z tymi atmosami sufitowo-podłogowymi, bo jak się zabiorę za demolkę kiedyś salonu to okablowanie będę nie dość, że od dachu będę wprowadzał to i u sąsiada pode mną co mieszka poproszę aby mnie na chwilkę wpuścił do siebie to sobie poprowadze amtos podłogowy....![]()
Z wlasnego doswiadczenia, powiem Ci, ze nudzi sie po krotkim czasie. Przynajmniej w moim przypadku stalo sie to dosc szybko. IMHO nadaje sie bardziej do gier niz do filmow.Z pomysłem na podłoge, to Piramide chyba trzyma jeszcze po sobocieale bass-shaker'a do kanapy to na bank sobie kiedyś kupie
![]()
Armanig,mi cały czas nowe wchodzi w krew
Lolek,jeśli nie ma wyboru 3D z napisami,to lipa...
Armanig ,a słyszałeś o systemie nagłośnienia Floor Atmos ?
Głośniki będą montowane także w podłodze i mają być skierowane w stronę oglądającego.Jednak aby w 100 % się nimi cieszyć,trzeba będzie siedzieć w środku pokoju na podwyższonej kanapie/fotelu przepuszczającymi dźwięk![]()