Tylko po ciemaku.![]()
No raczej
Zamknę oczy aby było ciemniej

Tylko po ciemaku.![]()
Moje dwa grosze o M.Tysonie.
Na pewno nie będę oglądał promowania gwałciciela i człowieka katującego kobiety. Tacy ludzie się nie zmieniają , a że brak roztrwonionej gotówki doskwiera... Dla mnie tacy ludzie są traktowani na równi z pedofilami.
Rocky to fikcja...Do filmu Tyson'a jakiego dałbyś aktora ?
![]()
Przeciez to Twoja sprawa co oglądasz, nikt Cie nie zmusza![]()
Nie zapominaj jeszcze ze Mike był kanibalem.
Paradoksalnie, występ robi o wiele wieksza robote jak większośc tych gniotów ktore są polecane.
Fikcja która epatuje krwią, morderstwami, wyrzynaniem czy nagościa, a w jakim celu? Dla rozrywki.
To nic, że ci bohaterowie z piłami elektrycznymi dla wielu małolatów będą wzorami.
To nic, że "Młode Wilki" wychowały część Pruszkowa.
Za to StandUp Mike'a, w którym opowiada swoją historie i przez bite kilkadziesiąt minut tłumaczy konsekwencje swoich poczynań, a trzeba dodać że jest bardzo samokrytyczny. To już żle.
Po za wieloma ciekawostkami ze świata boksu, materiał ma przesłanie. Nie dla nas, my jesteśmy za starzy, ale dla małolatów z patologicznych rodzin.
Ten film powinien być odtwarzany w ośrodkach resocjalizacji, nikt tak nie dotrze do młodych jak Tyson.
jak większośc tych gniotów ktore są polecane.
Myślę że Denzel by się tu sprawdził, ale lata już nie te![]()
Ja polecanie filmów Tysona i rosyjskich wrzucilbym do jednej kategoriijak ktoś krytykuje jedne to powinien być konsekwentny i...
to takie spostrzeżenie na marginesie
bez urazy
Tzw. zaczepneHenry,rozumiem że to pytanie retoryczne ?![]()
Też tak myślałem, ale dobrze, że nie....zostawili niedopowiedzianą historięMyślałem że się na końcu rozwali tą betą...
A wiesz czemu Europa i Świat chcą pozbawić Rosję prawa uczestnictwa w imprezach sportowych?I tu się mylisz , co ma wspólnego rosyjski film z gwałcicielem? Najpierw obejrzyj te filmy, później się wypowiadaj na ich temat.![]()
A wiesz czemu Europa i Świat chcą pozbawić Rosję prawa uczestnictwa w imprezach sportowych?