Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Moje dwa grosze o M.Tysonie.
Na pewno nie będę oglądał promowania gwałciciela i człowieka katującego kobiety. Tacy ludzie się nie zmieniają , a że brak roztrwonionej gotówki doskwiera... Dla mnie tacy ludzie są traktowani na równi z pedofilami.

Przeciez to Twoja sprawa co oglądasz, nikt Cie nie zmusza ;)
Nie zapominaj jeszcze ze Mike był kanibalem.

Paradoksalnie, występ robi o wiele wieksza robote jak większośc tych gniotów ktore są polecane.
Fikcja która epatuje krwią, morderstwami, wyrzynaniem czy nagościa, a w jakim celu? Dla rozrywki.
To nic, że ci bohaterowie z piłami elektrycznymi dla wielu małolatów będą wzorami.
To nic, że "Młode Wilki" wychowały część Pruszkowa.
Za to StandUp Mike'a, w którym opowiada swoją historie i przez bite kilkadziesiąt minut tłumaczy konsekwencje swoich poczynań, a trzeba dodać że jest bardzo samokrytyczny. To już żle.
Po za wieloma ciekawostkami ze świata boksu, materiał ma przesłanie. Nie dla nas, my jesteśmy za starzy, ale dla małolatów z patologicznych rodzin.
Ten film powinien być odtwarzany w ośrodkach resocjalizacji, nikt tak nie dotrze do młodych jak Tyson.

eedviking

Banned
Przeciez to Twoja sprawa co oglądasz, nikt Cie nie zmusza ;)
Nie zapominaj jeszcze ze Mike był kanibalem.

Paradoksalnie, występ robi o wiele wieksza robote jak większośc tych gniotów ktore są polecane.
Fikcja która epatuje krwią, morderstwami, wyrzynaniem czy nagościa, a w jakim celu? Dla rozrywki.
To nic, że ci bohaterowie z piłami elektrycznymi dla wielu małolatów będą wzorami.
To nic, że "Młode Wilki" wychowały część Pruszkowa.
Za to StandUp Mike'a, w którym opowiada swoją historie i przez bite kilkadziesiąt minut tłumaczy konsekwencje swoich poczynań, a trzeba dodać że jest bardzo samokrytyczny. To już żle.
Po za wieloma ciekawostkami ze świata boksu, materiał ma przesłanie. Nie dla nas, my jesteśmy za starzy, ale dla małolatów z patologicznych rodzin.
Ten film powinien być odtwarzany w ośrodkach resocjalizacji, nikt tak nie dotrze do młodych jak Tyson.

Ciekawą masz teorię, która jednak mnie nie przekonuje. Fikcja jest fikcją lecz w jakimś stopniu oparta o życie.
Pogląd ludzi się zmienia diametralnie w momencie gdy ich samych to spotyka. Z pewnością wolałbym oglądać życiorys Gołoty, który też ma kryminalną przeszłość, ale nikogo nie zgwałcił !!!
Pytam się tylko po co promować gwałciciela i robić z niego autorytet ? Może niektórym pedofilom też , bo są znani?

https://www.youtube.com/watch?v=mOZQHxJlD6g#t=116

eedviking

Banned
Bardzo fajny i dobrze zrobiony wojenny film rosyjsko-ukraiński Баллада о бомбере, bez propagandy i takich temu podobnych.Występuje też jako serial. ;)
[youtube]6JikZ5qaLbY[/youtube]
http://s019.radikal***/i606/1203/80/60dc51698fb1.jpg

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Cześć SAVRON , to prawda, 9 kompania to dobry film, a z pewnością widziałeś
Lecą żurawie z przepiękną ( niestety już nieżyjącą) Tatianą Samojłową?

z15902085AA,Tatiana-Samojlowa.jpg

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja polecanie filmów Tysona i rosyjskich wrzucilbym do jednej kategorii ;-) jak ktoś krytykuje jedne to powinien być konsekwentny i... ;-) to takie spostrzeżenie na marginesie ;-) bez urazy

Henry

Active member
Bez reklam
Oglądaliście LOCKE z Tomkiem?
Znajomy mi go podrzucił twierdząc, że dobry....i faktycznie niezły. Prawdziwy film drogi ;)
Całość dzieje się w samochodzie w trakcie jednej podróży. Fajnie zobaczyć gościa grającego zazwyczaj "twardzieli" jako normalnego faceta mierzącego się z życiem.... Wydaje mi się, że jak dotąd to chyba jedna z jego najlepszych ról
[youtube]2Ao2r6qD22A[/youtube]

eedviking

Banned
Film jest zaskakujący i mogłoby się wydawać nudny, ale nie jest, do tego miły polski akcent się pojawia. :) Spokojnie można ten obraz przenieść na deski teatru. Mnie się film podobał. ;) :)

Do góry