: (2006)
Witam Piramida))) To dla ciebie. Może nie oglądałeś ))).
30 Dni mroku,Surogaci,Joan Hex,Droga do zatracenia widzialem.
Cien i Exit nie widzialem.
Immortal chyba tez nie widzialem a dziwne,trailer wyglada smakowicie - brachol,skad wiedziales i pogrubiles ?![]()
Widzieliście "Mike Tyson szczerzy do bólu" Spike Lee?
Mike Tyson szczery do bólu (2013) - Filmweb
Mike Tyson: Undisputed Truth (TV Movie 2013) - IMDb
Trudno oceniać coś co jest stand up'em, ogląda się jak dobry film, a jednocześnie opowiada prawdziwą historię.
"Bestia" ma więcej talentu, jak większość naszych "celebrytów" serialowych.
Cała życie Mike w 1.5h pigułce. Mase humoru i ciekawostek, nie obyło się także bez przesłania. Jak dla mnie 9/10.
Mi się podobało na HBO albo w C+ leciało..nawet nie wiedziałem że to takie równe "chłopisko" z niego...zaskoczył mnie..
Zgadza się, kto by pomyślał. Początkowo myśłałem że tą przemową zrobi wstęp góra 2,3 minuty i zrobi się z tego jakiś reportaż, ale Mike nawijał przez bite 90min. Gość ma ogromny dystans do siebie.
Życiorys na dobry film![]()
Widzieliście "Mike Tyson szczerzy do bólu" Spike Lee?
No wiesz - geny!![]()
![]()
EXIT - koniecznie obejrzyj![]()
Jakiś czas temu planowałem obejrzeć ten film i w końcu.......zapomniałem
Widziałem wcześniejszy :
Przy okazji,na kogo stawiacie ?![]()
Obejrzyj, jak interesujesz się boksem (ale, nie musisz) to na bank Ci się spodoba.
To nie jest film, tylko stand up, ale genialny. Biorąc oczywiście pod uwagę że bohaterem jest Mike, a nie aktor
Trudno powiedzieć, rozum podpowiada Adamka, ale coś czuje że Szpilka bo bojach wyjdzie z tego zwycięsko. Zobaczymy.
Oby tylko tego nie ustawili.Mam nadzieję że Adamek wygra.W Szpilce i tam nie widzę przyszłości.Przegrał ostatnio z gościem którego boks jest drugą pracą...
Czy ktoś by się tam bawił w ustawianie, nie sądze. To nie Andriu,ale jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
Jak Szpilka wygra, to ma jeszcze przyszłość, ale Adamkowi to nie wiele pomoże.
Tak czy inaczej, kto by nie przegrał w tej walce, będzie pogrążony.
Jasne że wygrana Adamkowi zbytnio nie pomoże.Jednak chciałbym aby zakończył karierę z "twarzą".
W ogóle takie walki są dla mnie trochę śmieszne.Gdyby Adamek walczył kilka lat temu Szpilka by się obs..ał z miejsca...
Podobny przykład Gołota - Adamek.Gdyby Gołota miał 10 lat mniej...
Na temat Diablo nie chce mi sie nawet pisać.
Z braćmi Kliczko też jest średnio ciekawa historia, urodzili się w czasach gdzie nie mają specjalniie konkurencji, ale gdyby to było 10-15 lat temu, to by się działo.
Gołota niestety ma jedną zasadniczą wadę, której nie powinien mieć zawodowiec- strach- i to go niestety gubiło.
Porównajcie sobie walki Gołoty i choćby Tyson'a, Michalczewskiego czy nawet Pana od Ziobry- Admaka- oni mieli/mają instynkt bokserski, Gołota niestety nie![]()