Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
GENIALNY CHRISTOPH WALTZ! Gość jest niesamowitym aktorem. Mogę go oglądać na surowo, zgrylowanego, usmażonego i bez przypraw. "JANGO" i "BĘKARTY", oglądałem z 5 razy, tylko dla tego że tam gra JEGO JEGOMOŚĆ WALTZ! Nikt nie wie, będzie ten film na Blu-Ray?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widzieliście "Mike Tyson szczerzy do bólu" Spike Lee?

Mike Tyson szczery do bólu (2013) - Filmweb
Mike Tyson: Undisputed Truth (TV Movie 2013) - IMDb

Trudno oceniać coś co jest stand up'em, ogląda się jak dobry film, a jednocześnie opowiada prawdziwą historię.
"Bestia" ma więcej talentu, jak większość naszych "celebrytów" serialowych.
Cała życie Mike w 1.5h pigułce. Mase humoru i ciekawostek, nie obyło się także bez przesłania. Jak dla mnie 9/10.

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Mike Tyson szczery do bólu (2013) - Filmweb
Mike Tyson: Undisputed Truth (TV Movie 2013) - IMDb

Trudno oceniać coś co jest stand up'em, ogląda się jak dobry film, a jednocześnie opowiada prawdziwą historię.
"Bestia" ma więcej talentu, jak większość naszych "celebrytów" serialowych.
Cała życie Mike w 1.5h pigułce. Mase humoru i ciekawostek, nie obyło się także bez przesłania. Jak dla mnie 9/10.

Mi się podobało na HBO albo w C+ leciało..nawet nie wiedziałem że to takie równe "chłopisko" z niego...:) zaskoczył mnie..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mi się podobało na HBO albo w C+ leciało..nawet nie wiedziałem że to takie równe "chłopisko" z niego...:) zaskoczył mnie..

Zgadza się, kto by pomyślał. Początkowo myśłałem że tą przemową zrobi wstęp góra 2,3 minuty i zrobi się z tego jakiś reportaż, ale Mike nawijał przez bite 90min. Gość ma ogromny dystans do siebie.
Życiorys na dobry film ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zgadza się, kto by pomyślał. Początkowo myśłałem że tą przemową zrobi wstęp góra 2,3 minuty i zrobi się z tego jakiś reportaż, ale Mike nawijał przez bite 90min. Gość ma ogromny dystans do siebie.
Życiorys na dobry film ;)

Wg mnie powiem że nawet bardzo duży dystans do siebie i do tego co zrobił zarówno dobrego jak i złego..

Zobacz to - na pewno się zdziwisz troszkę co nie którymi pozycjami:

All-Time USA Box Office

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Jakiś czas temu planowałem obejrzeć ten film i w końcu.......zapomniałem :mrgreen:
Widziałem wcześniejszy :
Tyson (2008) - IMDb
Tyson (2008) Official Trailer - YouTube

Parę miesięcy temu oglądałem o braciach Kliczko :
Bracia Kliczko (2011) - IMDb
KLITSCHKO MOVIE. Official Trailer 2011 HD - YouTube

Przy okazji,na kogo stawiacie ? ;-)
[youtube]qJxfbyYkMro[/youtube]

No wiesz - geny! :D :mrgreen:

Masz zayebiste geny :mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D

EXIT - koniecznie obejrzyj:!:;-)

Już szykują dla mnie film :D:mrgreen:

Bleeder6.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jakiś czas temu planowałem obejrzeć ten film i w końcu.......zapomniałem :mrgreen:
Widziałem wcześniejszy :

Obejrzyj, jak interesujesz się boksem (ale, nie musisz) to na bank Ci się spodoba.
To nie jest film, tylko stand up, ale genialny. Biorąc oczywiście pod uwagę że bohaterem jest Mike, a nie aktor ;)

Przy okazji,na kogo stawiacie ? ;-)

Trudno powiedzieć, rozum podpowiada Adamka, ale coś czuje że Szpilka bo bojach wyjdzie z tego zwycięsko. Zobaczymy.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzyj, jak interesujesz się boksem (ale, nie musisz) to na bank Ci się spodoba.
To nie jest film, tylko stand up, ale genialny. Biorąc oczywiście pod uwagę że bohaterem jest Mike, a nie aktor

Dobrze Armaniś,obejrzę :)

Trudno powiedzieć, rozum podpowiada Adamka, ale coś czuje że Szpilka bo bojach wyjdzie z tego zwycięsko. Zobaczymy.

Oby tylko tego nie ustawili.Mam nadzieję że Adamek wygra.W Szpilce i tam nie widzę przyszłości.Przegrał ostatnio z gościem którego boks jest drugą pracą...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oby tylko tego nie ustawili.Mam nadzieję że Adamek wygra.W Szpilce i tam nie widzę przyszłości.Przegrał ostatnio z gościem którego boks jest drugą pracą...

Czy ktoś by się tam bawił w ustawianie, nie sądze. To nie Andriu, ;) ale jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
Jak Szpilka wygra, to ma jeszcze przyszłość, ale Adamkowi to nie wiele pomoże.
Tak czy inaczej, kto by nie przegrał w tej walce, będzie pogrążony.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czy ktoś by się tam bawił w ustawianie, nie sądze. To nie Andriu, ;) ale jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
Jak Szpilka wygra, to ma jeszcze przyszłość, ale Adamkowi to nie wiele pomoże.
Tak czy inaczej, kto by nie przegrał w tej walce, będzie pogrążony.

Jasne że wygrana Adamkowi zbytnio nie pomoże.Jednak chciałbym aby zakończył karierę z "twarzą".
W ogóle takie walki są dla mnie trochę śmieszne.Gdyby Adamek walczył kilka lat temu Szpilka by się obs..ał z miejsca...
Podobny przykład Gołota - Adamek.Gdyby Gołota miał 10 lat mniej...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jasne że wygrana Adamkowi zbytnio nie pomoże.Jednak chciałbym aby zakończył karierę z "twarzą".

Ja myślę że po ostatniej przygodzie z polityką, już nic mu nie pomoże.
To było bardzo niepotrzebne, szczerze mówiąc to nigdy za nim nie przepadałem, nie ujmując mu sukcesów, a oglądam wszystkie walki.
Na temat Diablo nie chce mi sie nawet pisać.

W ogóle takie walki są dla mnie trochę śmieszne.Gdyby Adamek walczył kilka lat temu Szpilka by się obs..ał z miejsca...
Podobny przykład Gołota - Adamek.Gdyby Gołota miał 10 lat mniej...

Mam podobne zdanie, to samo było z Gołotą i Saletą, nie wspominając już o Najmanie. Co to miało być?
Andriu też nie powinien się zniżać do pewnego poziomu, mistrz powinien wiedzieć kiedy sobie odpuścić, ale rozumiem że duch walki (czyt.kasa) wygrała. Ogólnie duży szacunek do Andrzeja, to dla niego wstawałem po nocach na walki.
Z braćmi Kliczko też jest średnio ciekawa historia, urodzili się w czasach gdzie nie mają specjalniie konkurencji, ale gdyby to było 10-15 lat temu, to by się działo.

Henry

Active member
Bez reklam
Gołota niestety ma jedną zasadniczą wadę, której nie powinien mieć zawodowiec- strach- i to go niestety gubiło.
Porównajcie sobie walki Gołoty i choćby Tyson'a, Michalczewskiego czy nawet Pana od Ziobry- Admaka- oni mieli/mają instynkt bokserski, Gołota niestety nie ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na temat Diablo nie chce mi sie nawet pisać.

Czemu :)
Pewnie dlatego że ma dziwny styl walki ? Jednak na 52 walki,tylko 2 porażki.

Z braćmi Kliczko też jest średnio ciekawa historia, urodzili się w czasach gdzie nie mają specjalniie konkurencji, ale gdyby to było 10-15 lat temu, to by się działo.

To prawda,po ostatniej walce z Lennoxem Lewisem wieje trochę nudą w tej kategorii wagowej.

W listopadzie będą 2 walki :

Kliczko - Pulev
Chisora - Fury

Gołota niestety ma jedną zasadniczą wadę, której nie powinien mieć zawodowiec- strach- i to go niestety gubiło.
Porównajcie sobie walki Gołoty i choćby Tyson'a, Michalczewskiego czy nawet Pana od Ziobry- Admaka- oni mieli/mają instynkt bokserski, Gołota niestety nie :wink:

Niestety tak miał...

Do góry